ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.12.2019 | 23:21

Οχι αλλο

Μερικές φορές νιώθω ότι ειμαι από άλλη δεκαετία. Ειμαι 19 χρόνων αλλά νιώθω ασχημα για ολα τα ασχημα στον κόσμο, που φυσικά, τα έχουν προκαλέσει οι άνθρωποι. Εκτός αυτού, δεν ταυτίζομαι, με το σύνολο. Βρίσκω δύσκολα ανθρώπους να ταιριάζω, γιατί οι περισσότεροι είναι απλα μια μάζα που τους νοιάζουν τα λαικς, τα γνωστά μαγαζια και ολα τα συναφή απλα για να αρέσουν. Εμένα από την άλλη μαρεσει πολυ το διάβασμα, μαρεσει να απολαμβάνω ωραια μέρη, να μη με νοιάζουν χαζα στερεότυπα. Με τη σχέση που έχω τώρα η αλήθεια είναι δεν ταιριάζω, του αρέσει να φαίνεται, του αρέσει να συμπεριλαμβάνεται στη μάζα, θα σκεφτεί πολυ το ένα το άλλο, θα σκεφτεί διαφορετικά, όπως οι περισσότεροι σήμερα. Ψάχνω λογικά κλωστή στα άχυρα αλλά εύχομαι να την βρω, να βρω κάποιον να ταιριάξω, και φιλικά, και στον αλλον τομέα. Βλέποντας ειδικά τη νέα γενιά απλα θέλω να αλλάξω εποχή. Αλλά μερικές φορές σκέφτομαι ότι ίσως υπάρχουν άτομα σαν και εμένα κάπου, που κάνουν περα αυτόν τον κόσμο και δημιουργούν έναν δικό τους, (σίγουρα με ένα σπιτάκι στη φύση, με πολλα σκυλάκια και γατάκια). Καλα Χριστούγεννα!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Το κειμενο σου καλλιστα θα μπορουσα να το ειχα γραψει εγω. Κι εμενα μαρεσει ενας τροπος ζωης που δεν ακολουθει η πλειονοτητα. Δεν χρειαζεται ωστοσο να αλλαξει καμια εποχη και καμια δεκαετια, εδω που ειμαστε, ειμαστε μια χαρα και πιστεψε με θα βρουμε ο ενας τον αλλον και θα περασουμε τελεια.Καλες σου γιορτες <3(υ.σ αφου διαβαζεις διαβασε οι ρετσινες του βασιλια, πολυ ωραιο)
Scroll to top icon