ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.12.2019 | 01:05

οχι αλλη καταπιεση

καταλαβαινεις ποσο καταπιεστικοι ειναι οι γονεις σου οταν φτανεις 30 χρονων και πριν κανεις το οτιδηποτε σκεφτεσαι πρωτα την αντιδραση τουςδεν εκανες ταττου γιατι δεν τα θελουνδεν εβαλες ποτε σκουλαρικια γιατι δεν ειναι για κοπελες κ τωρα που εφτασες 30 δεν ειναι για την ηλικια σουντυνοσουν οπως ηθελαν αυτοιφεροσουν οπως ηθελαν αυτοιπαντρευτηκες οπως ηθελαν αυτοιδεν εκανες τα ταξιδια που ηθελες εσυ γιατι αυτοι φοβοντουσαν τα αεροπλανα (οτι να ναι ομως )ποτε ομως δεν ησουν αρκετη , παντα ηθελαν κατι παραπανω !και στην τελικη τι σου προσφεραν περα απο ατελειωτα χρονια ψυχολογικου εκβιασμου και ξυλου? ποιος γονιος χτυπαει το παιδι του μεχρι αυτο να πιασει τα 25?καποιος που σιγουρα εχει προβλημα!ποια μανα αφηνει την ιδια της την κορη να πεφτει κατω με αιματα στο προσωπο κ να λεει στον πατερα να χτυπησει πιο δυνατα?ποτε δεν θα ξεχασω!τωρα ομως που σας εστειλα στον διαολο και ελευθερωθηκα δεν θα ξαναδωσω ποτε λογαριασμο σε κανεναν κ δεν θα δικαιωλογηθω για τιποτα ποτε ξανα.θα τα καταφερω κ θα συνελθω , θα ζητησω βοηθεια για να ξεπερασω ολον αυτον τον φοβο που νιωθω 24/7 και θα ζησω επιτελους.σας ευχαριστω που μου μαθατε πως δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι αξιοι να γινουν γονεις , καποιοι θα παραμεινουν για παντα σκουπιδια
6
 
 
 
 
σχόλια
η δική μου με βάρεσε μεχρι τα 33 ........................ τωρα δε βαράει γιατι περνει ψυχοφάρμακα κι λιγο κρατιέται ................ το βρίσιμο βρίσιμο ομως ................. η μανα η δικη σου κι ο πατερας σου ζωα πάντως !!! αυτο που τους αξιζει ειναι απομόνωση κι να φαγωθούν μεταξι τους .......... σα τα σκυλιά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ένα μεγάλο μπράβο από εμένα, σε θαυμάζω που δείχνεις ότι ποτέ δεν είναι αργά για να ξεφύγει κανείς από την καταπίεση και να ζήσει!!!Καλή τύχη και εύχομαι να ζήσεις τα όνειρά σου :-)
Αχ ψυχούλα μου, σε καταλαβαίνω! Έχεις απόλυτο δίκιο, ορισμένοι άνθρωποι δεν έπρεπε ποτέ να γίνουν γονείς. Πρέπει κάποια στιγμή η απόκτηση παιδιών να σταματήσει να αντιμετωπίζεται ως σκοπός κάθε ανθρώπου. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για γονείς.Τέλος πάντων. Σου αξίζει μπράβο που κατάφερες να ελευθερωθείς από αυτούς τους ανθρώπους! Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να έχεις στο εξής μια πανέμορφη ζωή.
Μπράβο κούκλα μου που απελευθερωθηκες! Αυτά που περιγράφεις είναι ανεπίτρεπτα πραγματικά. Γραψτους εκεί που δεν πιάνει μελανι και ζήσε τη ζωή σου όπως ακριβώς θες. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Ήθελε πολύ δύναμη αυτό που εκανες και σου αξίζουν τα καλύτερα από εδώ και πέρα!
Scroll to top icon