ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.12.2019 | 16:31

ΖΗΛΕΥΩ

Βλέπω όμορφα ζευγάρια με παιδάκια που τρέχουν από εδώ και από, τα κυνηγάνε τα προσέχουν... κι εγώ νιώθω δυο πράγματα. Πρώτον νιώθω ζήλεια γιατί εγώ νιώθω μια αφόρητη μοναξιά κι ας έχω σχέση... είμαι δυστυχώς με έναν άνθρωπο που ούτε με σέβεται ούτε με καταλαβαίνει... Δεύτερον νιώθω θαυμασμό γιατί μου φαίνεται απίστευτη ευθύνη να έχεις παιδάκια και επίσης τα έξοδα αν κάτσεις και υπολογίσεις ρουχα, καρότσια, γιατρούς κλπ φαινονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ... δεν ξέρω αν εγώ θα είμαι ποτε στη θέση τους αλλά θέλω και φοβάμαι... θέλω γτ πιστεύω ότι αυτό είναι η υπέρτατη ευτυχία αλλά φοβάμαι ότι δε θα συναντήσω ποτε το σωστό άνθρωπο και δε θα είμαι ικανή να αντεπεξέλθω στις τόσες ευθύνες... είμαι 26 χρόνων και προτού με «κράξετε» που βγάζω τόση απαισιοδοξία σε τόσο μικρή ηλικία έχω ήδη φίλες και συνομήλικες παντρεμένες και ήδη μητέρες...
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν χρειάζεται να ζηλεύουμε κανέναν και λάθος να συγκρίνεσαι με άλλους. Πολλοί συμμαθητές μου έχουν παντρευτεί και κάνει παιδιά και εγώ όχι και είμαι άνω των 30. Να σου πω κάτι; Δεν με πειράζει, διότι ο σκοπός μου είναι να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο να παντρευτώ και αν είναι να κάνω παιδί που θα ήθελα. Και πολλά πράματα δεν παραγγέλνονται να μας έρθουν στο κουτί. Το θέμα είναι να ταιριάζεις με κάποιον και όχι από μοναξιά και απελπισία να πάρεις όποιον να είναι. Εξάλλου 26 είσαι. Αν δεν σου γίνει ως τα 30 ή πιο μετά τι θα κάνεις; Θα πέσεις από το παράθυρο; Τη συναισθηματική ανάγκη τη καταλαβαίνω και όλα αυτά που βρίσκεις σε μία σχέση που όταν δεν έχεις, στεναχωριέσαι, είναι ανθρώπινο. Αλλά ως προς τη η ζήλια; Προσωπικά ούτε ζηλεύω, ούτε μου προκαλεί χαρά το πάντρεμα των άλλων, νιώθω κάτι αδιάφορο. Προσπαθώ για τη δική μου εξέλιξη. Και αν κάποιες κουτσομπόλες αρχίσουν να λένε διάφορα, κόψε απλά τη πίτα και βάλε τις στη θέση τους.
Κοίτα, όσο κάθεσαι με κάποιον που σε δε σέβεται, προφανώς και τον επιβεβαιώνεις ότι δεν αξίζεις σεβασμού. Κατά τα λοιπά, όσο κάθεσαι εκεί, κάποια στιγμή μπορεί να κάνεις νομοτελειακά οικογένεια με εκείνον που δε σε σέβεται και θα είσαι μία χαρά.
Λαθος σου που εισαι με εναν ανθρωπο που δεν αγαπας και λαθος σου που συγκρινεσαι με τις αλλες.Βρες τα πρωτα με τον εαυτο σου, γιατι δεν ειναι η δημιουργια οικογενειας που σου λειπει.
Εγώ πάλι σκέφτομαι αα τις καημένες. Το βλέπω σαν μιας μορφής σκλαβιά, παρόλο που λατρεύω τα μωρά. Τι να πεις! Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.Σου εύχομαι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για να κάνεις οικογένεια και να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε και οικονομικά. Πάντως ελπίζω, αν ποτέ κάνεις παιδί, να είναι γιατί το θέλεις εσύ πάρα πολύ και είσαι συνειδητοποιμενη και όχι γιατί επηρεάζεσαι από τις φίλες σου που ήδη έχουν γίνει ή γενικά τον περίγυρο σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon