ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.5.2013 | 23:15

Ο "ιδανικός" άντρας!

Κοριτσοπαρέα. Θέμα συζήτησης; Ο "ιδανικός" άντρας.Χαρακτηριστικά: όμορφος(;), ψηλός, μελαχρινός/ξανθός, έξυπνος(πόσο IQ?), με χιούμορ, μορφωμένος, με οικονομική άνεση(!), στυλάτος(;), ρομαντικός και ευαίσθητος, αλλά ταυτόχρονα δυναμικός και βάρβαρος(βλ. Kahl Drogo), όταν χρειάζεται(πότε;). Να δείχνει συνέχεια το ενδιαφέρον του και να είναι λίγο(με μονάδα μέτρησης το..;) ζηλιάρης. Να είναι και έτσι, να είναι και γιουβέτσι.Τι διάολο; Αυτά είναι τα κριτήρια με βάση τα οποία κατατάσσουμε τον υποψήφιο; Και τι γίνεται αν δεν πληροί τις προαναφερθείσες προϋποθέσεις; Ήρθε το τέλος μας; Μόνο εμένα όλα αυτά μου φαίνονται δευτερεύοντα; Τι θέλω εγώ;Θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο που δε φοβάται να είναι ο εαυτός του, ακόμα και αν δεν είναι αρεστός στο σύνολο. Να του αρέσουν τα ταξίδια, το διάβασμα, οι ταινίες και η μουσική(stay metal \m/). Να προτιμά να κλειστεί σπίτι παρά να πάει για καφέ. Να μπορούμε να περπατάμε αγκαλιά ώρες ατελείωτες(με ρέγουλα) τα βράδια και να συζητάμε. Να έχουμε το δικό μας παγκάκι στην πλατεία, στο οποίο θ' αράζουμε με μία μπύρα(τουλάχιστον) στο χέρι χωρίς να μιλάμε. Να κλεινόμαστε στο σπίτι και να κάνουμε μαραθώνιο σειρών/ταινιών/σεξ. Ν' αγαπάει τη μέταλ περισσότερο και από τη ζωή του και να πηγαίνουμε μαζί στα εκάστοτε live. Να παίζουμε μπουγέλο το καλοκαίρι και χιονοπόλεμο ή πετροπόλεμο το χειμώνα. Κάθε καλοκαίρι να μου μαθαίνει τάβλι και λίγους μήνες μετά να μη θυμάμαι το παραμικρό(true story).Να με πειράζει και να τον πειράζω. Να παίζω με τα μαλλιά του, όσο θα είναι ξαπλωμένος στα πόδια μου. Αν τα μαλλιά του είναι μακριά, θα είμαι στον παράδεισο! Να μπορώ να συζητάω μαζί του και να συζητάει και εκείνος μαζί μου για τα πάντα: από τη στάση του Ελ. Βενιζέλου στο Ποντιακό ζήτημα μέχρι τη στάση που θα μας βόλευε καλύτερα στο σεξ. Να συζητάμε για όσα θέματα μας απασχολούν χωρίς ενδοιασμούς, ντροπές και παιχνίδια. Να είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλον και στις καλές και στις κακές περιόδους. Να στηρίζει ο ένας τα όνειρα του άλλου, όποια και αν είναι αυτά. Να μου πει ότι με αγαπάει και την ίδια στιγμή να μου τρίψει το χωνάκι παγωτό στη μούρη.Αυτό είναι ευτυχία για μένα. Δε μπορεί, κάπου θα είσαι.
1
 
 
 
 
σχόλια
ο ιδανικος αντρας που περιγραφουμε ολες στις κοριτσοσυζητησεις μας δεν υπαρχει γιαυτο και ειναι τοσο υπερβολικα τελειος.συνηθιζουμε ολες να το ξερουμε, οσες δεν το ξερουνε εχουν τα θεματακια τους.ευχομαι να τον βρεις κι εσυ!υ.γ: τον <ιδανικο> σου αντρα θα τον κανεις εσυ ιδανικο για σενα, δεν θα τον δημιουργησεις για να τον ψαξεις ;)
Scroll to top icon