ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2019 | 01:18

Καταχρησεις

Λοιπόν έχω κόψει το αλκοόλ Έχω κόψει τον καφέ εκτός από κανέναν ελληνικό καμία φορα(σε σχέση με τον φραπέ σκέτο που έπινα δεν είναι τπτ)Έχω κόψει το τσιγάρο αν και ποτέ δεν ειμουν φανατικός απλά εδώ και κάνα 2 χρόνια έκανα μια στο τόσο κάνα Σάββατο που εβγαινα ποτέ συστηματικά δηλαδή και θέλω να κόψω και αυτό το λίγο.Λοιπόν στα Energy Drinks τώραΕίναι το μόνο που πίνω συστηματικά 1 φορά την βδομάδα και μαρεσει αλλά ξέρω ότι πρέπει να τα κόψω και αυτά Τέλος ένα απ' τα πιο δύσκολα φαγητά που θέλω να κόψω είναι Κρέας και τα παράγωγά του δλδ γάλα γιαούρτι αυγά κλπΘέλω από τον νέο χρόνο να ζω όσο το δυνατόν πιο υγιεινα Εντάξει στο αλκοόλ δεν έχω θέμα εδώ και πολλούς μήνες και δεν μαρεσει καθόλου πλέον οπότε είμαι κομπλέ.Το τσιγάρο δεν το κάνω από στερητικά και από ανάγκη αλλά από μαλακιά λόγω Πατρών κλπΤο βασικότερο που θέλω να αλλάξω είναι να μην τρώω κρέαςΟυσιαστικά να γίνω veganΕλπίζω να τα καταφέρω
11
 
 
 
 
σχόλια
Το κρεας οχι μονο δεν ειναι υγιεινο αλλα οπως καθε τροφη σου περναει μια ενεργεια , το κρεας διαθετει απειρη κακη ενεργεια. Αφου ειναι ενα σφαγμενο ζωο που δολοφονηθηκε κατα τη θεληση του για να ικανοποιησει την λαιμαργια μας. Μπραβο που το εθεσες ως στοχο.Μπορεις να κοψεις σιγα-σιγα το κρεας , και αφου ψαχτεις με συνταγες και τα λοιπα να κοψεις και τα παραγωγα. Νομιζω εισαι στον σωστο δρομο να καθαρισεις πνευματικα!!
Επισης οσον αφορα το κρεας μην περιμενεις υποστηριξη απο τους αλλους. Θα σου πουν μπραβο για το τσιγαρο, μπραβο για το αλκοολ , αλλα για το κρεας θα ακουσεις πολλα κουλα.Μη μασας ομως γιατι απλα προσπαθουν να δικαιολογησουν το αδικαιολογητο..
Πες το στον παππού μου αυτό που πέθανε 103 χρονών και έτρωγε κρέας 2 φορές την εβδομάδα.Σε γιατρό πήγε πρώτη φορά στα 90φεύγα.Σταματήστε με τις βλακείες και τις ενέργειες.Έχετε κάνει μόδα τις vegan σαχλαμάρες χωρίς κανένα σοβαρό επιχείρημα.Άκου λέει να καθαρίσει πνευματικά από την κακή ενέργεια.Έχεις δει οι vegan που είναι σαν αποξηραμένοι μπακαλιάροι και δεν έχουν ούτε δύναμη ούτε καμία σοβαρή αντοχή;Έλεος πια με την κάθε σαβούρα που σας πετάνε και την τρώτε αμάσητη.
Ετσι πως μιλας , σε φανταστηκα σε καφενειο , με εφημεριδα , ανω των 60 , να κατηγορεις τους νεους που γινονται γκει και που δεν τρωνε κρεας , μη εχοντας να κανεις και να πεις τιποτε αλλο. Σορρυ.
Scroll to top icon