ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2019 | 11:35

Καβάφης.

Στη βιογραφία του αναφέρεται ότι όταν χανόταν στον κόσμο της σκέψης και της συγγραφής, δεν σηκωνόταν για μέρες από την ψάθινη καρέκλα του γραφείου του. Η συγγραφή ήταν γι' αυτόν απόλαυση και αυτοτελής διαδικασία. Προκειμένου να έχει επαφή με το νερό, είχε μόνο μια μικρή λεκάνη δίπλα στο γραφείο όπου και δρόσιζε λίγο το πρόσωπό του. Τώρα μπορώ κι εγώ να καταλάβω, γιατί δεν κάνω μπάνιο για μέρες ή και εβδομάδες, καθώς συγγράφω το νέο μου βιβλίο. Η μαγεία της σκέψης σε καθηλώνει και βρίσκεις την ουσία της ζωής στην πνευματική αναζήτηση.
5
 
 
 
 
σχόλια
Η σκέψη σε κρατάει καθηλωμένο μόνο για όταν είναι να πλυθείς ή μένεις και νηστικός αλλά και χεσμένος πάνω στην ψάθινη καρέκλα σου;Τα κάνεις σε γιο γιο ή σακούλα;Χρόνο για εξομολογήσεις βρίσκεις αλλά για να πλυθείς δεν βρίσκεις.Καλή προσπάθεια για τρολ αλλά για να φανεί αληθινή η εξομολόγηση δεν πρέπει να αφήνεις κενά.Για αυτό άσε τον Σεφέρη και ψάξε για γκόμενα/ο να ξελαμπικάρεις.
Scroll to top icon