ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2019 | 17:15

Δώρα πρώην

Τι υποτίθεται ότι κάνεις με δώρα πρώην;Άλλοι τα πετάνε, άλλοι τα καταχωνιαζουν σε κούτες και τα κρατάνε κάπου κρυμμένα. Κάθε περίπτωση διαφορετική, κάθε σχέση διαφορετική, κάθε άνθρωπος διαφορετικός,κάθε τέλος διαφορετικό. Προσωπικά κλείνω οσονούπω 2 μήνες από τότε που χωρίσαμε.Δεν το χω ξεπεράσει ακόμη.Ποναει ακόμη...Στην αρχή μου ταν δύσκολο να βλεπω/χρησιμοποιώ τα δώρα του γιατί όλα μου θύμιζαν εκείνον . Παρόλα αυτά καποια τα άφησα σε κοινή θέα και κάποια τα χρησιμοποιώ καθημερινά. Γιατί όχι άλλωστε θα μπορούσαν να ταν πράγματα που χα πάρει για τον εαυτό μου. Το μόνο με το οποίο δεν ξέρω τι να κάνω είναι 1μαξιλαρι που χε τυπώσει φωτογραφία μας επάνω. Για πόσο θα το κρατάω σε σακούλα χωμένο σε ράφι κάτω απ το γραφείο μου; Δεν μου πάει να το καταστρέψω (ακόμα τουλάχιστον) και απ την άλλη λέω κρίμα να κάθεται αχρησιμοποίητο. Ξενιτεμένη 29
8
 
 
 
 
σχόλια
Εξαρτάται από τα δώρα, τη σχέση, τον χωρισμό, τον πρώην κλπ. Εγώ τα έχω κρατήσει, γιατί μου άρεσαν. Αυτά για συναισθηματικο δέσιμο κλπ εμένα μου φαίνονται λίγο μπούρδες να σου πω την αλήθεια. Κανένα δέσιμο δεν νιώθω, είτε θετικό είτε αρνητικό. Είναι απλώς πράγματα, τα οποία αν είναι χρήσιμα δεν βρίσκω λόγο να πεταχτούν. Ούτε θα με πείραζε προσωπικά πχ ο φίλος μου να φορούσε κάποια στιγμή κάτι που του αγόρασε η πρώην του. Ίσως βέβαια να είμαι εγώ πολύ αναίσθητη. Ξέρω κοπέλα που παίρνει αγκαλιά το φόρεμα που της είχε πάρει ο πρώην της και κλαίει από πάνω. Τι να πεις!
Εγώ κρατάω τα δώρα του πρώην μου αλλά είμαι ελεύθερη. Δεν ξέρω να σου πω σίγουρα πως θα ένιωθα και τι θα έπραττα αν είχα σχέση.Τα δώρα εδώ και χρόνια δεν έχουν συναισθηματική αξία για να κλαίω και να οδύρομαι. Επίσης, δεν μου πάει η καρδιά να τα πετάξω.Ένα χειρόγραφο του πρώην πονούσε για αρκετό καιρό . Το έχω κρατήσει και αυτό χωρίς, όμως, να αναπολώ και να στεναχωριέμαι για τα περασμένα.Φωτογραφίες ( που και δικές μου πολύ-πολύ δεν έχω) δεν υπάρχουν , όπως ούτε και διαδικτυακές συνομιλίες.
Βασικά όλα πήγαν στα σκουπίδια και κάποια τα έβαλα στη φωτιά. Εξαρτάται φυσικά και ο χωρισμός. Εσύ για να τα κρατάς, έχεις θέματα. Αν ήταν ήδη ξεριζωμένος από μέσα σου δεν θα τα στοίβαζες ούτε κρυμμένα.
Scroll to top icon