ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2020 | 20:23

Τι θα κάνατε;

Έχετε βρει μετά από πολλές προσπάθειες έναν άντρα που έχει όλο το πακέτο, είναι μορφωμένος καλλιεργημένος κοινωνικός με ωραία εμφάνιση και πολύ καλό εισόδημα. Τον έχετε ερωτευτεί και εκείνος εσάς, σας κάνει πρόταση γάμου όλα είναι υπέροχα αλλά εκείνος δεν θέλει παιδί. Λέει ότι θέλει να ζήσει τη ζωή του μαζί σας όσο είναι ακόμη νέος,δεν θέλει άλλες υποχρεώσεις και πρόσθετο άγχος. Λέει ότι είσαστε η γυναίκα που περίμενε αλλά είναι ανένδοτος στο ζήτημα του παιδιού. Δεν θέλει να γίνει μπαμπάς και να έχει την ευθύνη ενός μικρού παιδιού, το βρίσκει εφιαλτικό στην ηλικία που είναι.Αγαπάτε και οι δυο τα ταξίδια και έχετε σχεδιάσει να κάνετε πολλά μαζί. Ηλικίες 40 και 44.
12
 
 
 
 
σχόλια
Του δηλώνεις κι εσύ το αντίθετο αν σε τρώει τόσο πολύ να κάνεις παιδί. Είναι 44 δεν θέλει παιδί όχι γιατί θέλει να χαρεί τα νιάτα του, αλλά γιατί συνήθισε να ζει χωρις τέτοιου είδους ευθύνες. Πιστεύω πως του αρέσει η ζωή του έτσι όπως είναι τώρα, ενώ ένα παιδί το θεωρεί μεγάλη δέσμευση, πως θα χάσει την ανεμελιά του. Δεν πιστεύω πως είναι θέμα ικανότητας, αν υπάρχει τέτοιο ζήτημα δεν είναι σωστό να σου το κρύβει γιατί εσύ μπορεί να ελπίζεις σε ένα στιγμιαίο "λάθος" ώστε να έχεις και τον ιδιο και το παιδί. Πολλές γυναίκες μένουν γιατί ελπίζουν πως ο άνδρας που έχουν σχέση θα αλλάξει γνώμη. Το θεωρώ μεγάλο ρίσκο από τη στιγμή που είναι σίγουρος πως δεν θέλει, θα περιμένεις τσάμπα. Αν είναι ειλικρινής μαζί σου τότε το πιθανότερο είναι να του αρέσει η ζωή του ως έχει χωρίς άλλες ευθύνες. Είναι 44 ,τα σούπερ νιάτα του έχουν περάσει, μην ακούω αηδιες πλησιάζει τη μέση ηλικία πλέον σύμφωνα με το τωρινο βιοτικό επίπεδο. Πες του τι θες κι εσύ και αν δεν αλλάξει κάτι πες του το δίκαιο είναι να μην είστε μαζί γιατί θα καταλήξετε με παράπονα. Άμα είναι να εκβιαζετε ο ένας τον άλλον να κάνει πράγματα που δεν θέλει, δεν υπάρχει λόγος να είστε μαζί.
Ότι απόφαση και αν πάρεις ΜΗΝ τολμήσεις ποτέ να την αμφισβητισεις.Μέτρησε την, ζύγισε την ΤΩΡΑ. Αποφάσισε και υπερασπίσου την έως ΤΕΛΟΥΣ.
Πάτησα "δεν ταυτίζομαι" σε αυτή την εξομολόγηση για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος είναι η έκφραση "όλο το πακέτο". Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτή η αντίληψη και κατηγοριοποίηση σε πακέτα.Κρίμα που υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται και λειτουργούν τόσο επιφανειακά.Μετά κλαίγονται για τη μοναξιά τους μπλα μπλα. Δεν υπάρχουν "πακέτα" all inklusive. Είμαστε κατά μια έννοια όλοι εξίσου ξεχωριστοί, με ελαττώματα και προτερήματα, ουδείς τέλειος.Αν τον αφήσεις δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα βρεις κάποιον να θέλει άμεσα να γίνει πατέρας και στα 40αντα σου δεν έχεις καθόλου περιθώρια. Έχεις ήδη ξεπεράσει το οριο ηλικίας θα έλεγα.Αν μείνεις μαζί του θα ανακαλύπτεις πτυχές του που δε θα σου αρέσουν, το "πακέτο" σου θα αποδειχθεί ελλιπές για τα στάνταρ σου και η ωραιοποιημένη εικόνα θα ξεφτίσει.Στα 44 του πλέον οδεύει προς τη μέση ηλικία, δεν είναι ότι θέλει να χαρεί τα νιάτα του. Ενδεχομένως να μην μπορεί να τεκνοποιήσει και να το γνωρίζει ή και αλλά θέματα... Σκέψου τέτοιο "κελεπούρι" θα έμενε μέχρι τα 44 ελεύθερος; Ότι περίμενες μέχρι τα 40 για να βρεις επιτέλους το "πακέτο" το θεωρώ αφελές τουλάχιστον.
Κοίτα τη ζωή σου και τα θελω σου φιλη μου.. Γιατί οταν θα περάσει η φαση του ενθουσιασμού και του έρωτα, θα αναρωτηθείς : και τωρα??.. Και κάπως έτσι δημιουργούνται τα απωθημένα. Και αυτό δεν θα ναι ευκολο γιατι μιλαμε για την απόκτηση παιδιου που θες.
Αν το να έχεις ένα παιδί είναι πολύ σημαντικό για σένα, το να συμβιβαστείς σε μια σχέση με έναν άνθρωπο που δεν θέλει, δεν είναι καλό για σένα. Αργότερα μπορεί να τον φορτώσεις με τον γεγονός ότι σου στέρησε κάτι που ήθελες πολύ. Ακόμα χειρότερα μπορεί να κατηγορήσεις εσύ τον εαυτό σου ότι συμβιβάστηκε με κάποιον που του στέρησε τη χαρά να αποκτήσει ένα παιδί.
Δε μπορει ενας ανθρωπος απλα να μη θελει παιδια? Πρεπει να το αποδωσουμε σε ανικανότητα επειδη το μυαλο μας δε μπορεί να συλλάβει οτι δε θέλει παιδια?
Πολλοι ανθρωποι δεν επιθυμουν να γινουν γονεις και ο δικος στο δηλωσε απο την αρχη, περα απο τα υπολοιπα που εχει και αξιολογεις ως θετικα, θα πρεπει να τα ζυγισεις και αν για σενα ειναι ενα σημαντικο κομματι να γινεις μητερα να φυγεις απο αυτη τη σχεση,
Scroll to top icon