ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2020 | 11:37

Μεταναστευση

Μετανάστευσαμε στην Ελλάδα όταν ήμουν αρκετά μικρή λόγω οικονομικών.20 χρόνια μετά δεν μπορώ να πω ότι τα οικονομικά μας έχουν βελτιωθεί αλλά οι γονείς μου συνήθισαν εδώ,πίσω δεν σκέφτονται να γυρισουν(ούτε σπίτι έχουμε).Εγώ που λέτε σκέφτομαι για εξωτερικό και τώρα θέλω να μπω στη διαδικασία να δω τι θα γίνει με τα χαρτιά.Η μητέρα μου είναι θετική καθώς θελει και η ίδια να πάει εξωτερικό(δηλαδή να πάω πρώτα εγώ ή και μαζί με τα αδέρφια μου και μετά να έρθουν και οι γονείς μου) αλλά ο πατέρας μου δεν είναι και πολύ υπέρ.Δεν θέλει να φύγουμε μακριά,δεν ξέρει και καμία ξένη γλώσσα για να έρθει μαζί μας οπότε είναι λίγο κάπως.Εγω ξέρω ότι το επάγγελμα μου εδώ δεν έχει μέλλον καθόλου και όντως στεναχωριέμαι για τους γονείς μου(καθώς δεν ξέρω αν τελικά όταν πάω εγώ θα έρθουν και εκείνοι θα εξαρτηθεί από τα υπόλοιπα αδέλφια μου).Απλά βλέπουν τους συγγενείς που έχουν δίπλα τους συνέχεια όλα τα παιδιά τους και νομίζουν ότι έτσι πρέπει να είναι.Αλλα εμείς δεν ξέρουμε που θα καταλήξουμε,ειδικά η δικιά μου εργασία απαιτεί αρκετά ταξίδια.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ βλέπω ότι το πρόβλημα το έχεις εσύ. Δηλαδή χωρίς τους γονείς σου δεν πας πουθενά; Είναι υποχρεωτικό να είστε όλοι μαζί όπου πας; Αν δεν έρθουν τι θα γίνει; Κόψε τον ομφάλιο λώρο και να δεις για πότε λύνονται τέτοια θέματα.
Scroll to top icon