ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2020 | 18:03

20 χρονών και ακόμα τίποτα...

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Ηθελα να μεταφερω εδω το προβλημα μου (αν θεωρειται προβλημα) γιατι εχω αμφιβολιες και η παρεα μου δεν θα με καταλαβει. Είμαι 20 ετών και ακομα δεν εχω αποκτησει καμια ερωτικη επαφη. Ούτε καν εχω φιληθεί με αγόρι. Στην αρχη ενιωθα καλα γιατι επειδη εχω λιγα παραπανω κιλα ελεγα στον εαυτο μου οτι θα αδυνατισεις και θα βρεις αγορι. Ελεγα οτι δεν ειναι κακο που ειμαι παρθενα στα 20 κλπ. Ωστοσο βλεποντας ολες μου τις φιλες να εχουν προχωρησει εγω αγχωνομαι και στεναχωριεμαι. Γιατι η διαδικασια του να αισθανθω εγω καλα με τον εαυτο μου αργει.Και μεχρι τοτε τι; Βλεπω να μιλανε για αγορια και να συζητανε και απλα δεν μπορω να ταυτιστώ. Επίσης με αγχωνει και το γεγονος οτι μου αρεσουν μεγαλυτεροι σε ηλικια(οχι πολυ μεγαλυτεροι μην τρελενεστε) και δεν νομιζω να θελει κανεις να ειναι με μια 21 χρονων κοπελα με 0 εμπειρια. Οποτε ολα αυτα με επηρεαζουν παρα πολυ και δεν ξερω αν ειναι λογικο ή οχι.
6
 
 
 
 
σχόλια
Φυσικά και δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις άσχημα για την έλλειψη εμπειρίας. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό σε αυτό και μην το βλέπεις ως μειονέκτημα.Ωστόσο, δεν πρέπει να βάζεις ως προϋπόθεση για να έχεις αυτοεκτίμηση την απώλεια βάρους. Μπορείς να φλερτάρεις χωρίς να περιμένεις πότε θα χάσεις κιλά. Μην βλέπεις τα κιλά ως εμπόδιο.
Η κοινωνία μας επιβάλλει πια το σεξ ως "μαγκιά" από τα 15. Αντί να νιώθεις άσχημα, σκέψου ότι είσαι ξεχωριστή και επιλεκτική στη σαπίλα που επικρατεί γύρω μας. Συνέχισε να φροντίζεις τον εαυτό σου και να είσαι σίγουρη ότι κανείς δε θα σε παρατήσει, επειδή είσαι παρθένα. Ούτε χρειάζεται βέβαια να το διαλαλείς, λες κι είναι καμιά αρρώστια.
Scroll to top icon