ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2020 | 01:11

Φιλία άνδρα και γυναίκας

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει φιλία άνδρα και γυναίκας. Παλιότερα είχα άλλη άποψη αλλά μεγαλώνοντας κατέληξα. Εκτός από κάποιες εξαιρέσεις που υπάρχουν πάντα, είναι πολύ δύσκολο έως και ακατόρθωτο να υπάρξει καθαρή φιλία χωρίς ερωτική έλξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους αντίθετου φύλλου. Δεν το λέω μόνο από προσωπική πείρα αλλά και από αυτά που βλέπω και ακούω. Έχω αρκετούς φίλους που νόμιζα ότι είχαν φιλικές σχέσεις με κάποιες κοπέλες, περνώντας ο καιρός όμως μου εκμυστηρεύτηκαν είτε τον έρωτα τους για αυτές είτε την σεξουαλική διέγερση που τους προκαλούσαν. Για τις γυναίκες είναι πιο εύκολο να γίνει αυτός ο διαχωρισμός μεταξύ φιλίας και έρωτα ή σεξ, όμως οι άνδρες είμαστε διαφορετικοί σε αυτό το θέμα. Είναι δύσκολο να αντισταθούμε στο να δούμε ερωτικά μία όμορφη φίλη μας που έχει ελκυστική εμφάνιση. Έτσι συχνά μπορεί να υπάρξει σεξουαλική επαφή μεταξύ δύο > ή ακόμα και αυνανισμός ενός άνδρα με τις φωτογραφίες της φίλης του ή και το αντίστροφο. Ένας άνδρας μπορεί να αισθανθεί αλλιώς αν δει την φίλη του όπως την νόμιζε με ένα κοντό σορτσάκι ή και μία γυναίκα εάν δει τον φίλο της χωρίς μπλούζα. Πέρα λοιπόν από τις εξαιρέσεις που δεν είναι και λίγες είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει καθαρή και αθώα φιλία ανάμεσα σε έναν άνδρα και μία γυναίκα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Όπως τα λες είναι, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των δύο φύλων. Πάντα βρίσκονται οι φωτεινές εξαιρέσεις, αλλά στην περίπτωσή μου, 9 στις 10 φορές, κάποιος ανέπτυξε αισθήματα και αυτός ο κάποιος ήταν ο άνδρας :/
Πιστεύω αυτό που είχε πει η Λένα (α, μπα;) πως αν είσαι καλυμμένος στα ερωτικά σου, είναι πιο εύκολο να δεις φιλικά έναν άντρα ή μια γυναίκα. Για μένα είναι εύκολο να δω φιλικά άντρες, σαν ξαδερφακια μου ένα πράγμα γιατί είχα πολλές τέτοιες επαφές φιλικές με ξαδέρφια μου όποτε ίσως μιλάω εκ του ασφαλούς. Τώρα αν ταιριάζετε σούπερ και περνάτε όλη την ώρα μαζί, έχετε απιστευτη χημεία, δεν ξέρω γιατί δεν το βλέπετε ερωτικά.
Συμφωνώ απολύτως. Εξαρτάται βέβαια κι από το τι ορίζει ο καθένας ως φιλία. Αν φιλία θεωρείται το να είναι δύο άνθρωποι συνέχεια μαζί, να πασπατευονται και να κυκλοφορούν τσιτσιδοι, τότε είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουν τα πράγματα.
Scroll to top icon