ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.1.2020 | 10:24

Αυτο.

Θέλω να γνωρισω καποιον που να ταιριαζουν οι κοσμοθεωριες μας , να πηγαινουμε μαζι κινηματογραφο και να ξαπλωνω στον ωμο του. Μετα να πινουμε μπιρα καθως ακουμε μουσικη. Να κανουμε σεξ και μετα να συζηταμε ,έπειτα να βλεπουμε βλακειες στο ιντερνετ μεχρι να μας παρει ο υπνος. Θα ηθελα να με ερωτευτει και να τον ερωτευτω. Να με σεβεται και να τον σεβομαι. Να με μετραει στη ζωη του , να μην τα φερνω εγω ολα βολτα στη ζωη μου για να χωρεσω εγω στη δικη του. Δεν θελω τα κλαματα και τον πονο , αν καποιος σε θελει δεν θα αμφιβαλλεις , δεν θα σε ζορισει με σκεψεις του τυπου ΄μηπως δεν με θελει΄ .
2
 
 
 
 
σχόλια
Τίποτα δεν είναι τόσο ροζ. Ο άλλος άνθρωπος είναι διαφορετικός από μας σε πολλά. Το θέμα είναι να μπορείς να συνυπάρχεις μέσα στη διαφορετικότητά σου. Και να θες πολυ να συνυπάρχεις, να μοιράζεσαι. Η ουσία του έρωτα και της αγάπης είναι το μοίρασμα. Μοίρασμα συναισθημάτων, ονείρων, ζωής. Και να νιώθεις έτσι, όπως δε νιώθεις με κανένα άλλο, χωρίς να χρειάζεται να το εξηγήσεις και να το αναλύσεις. Απλά να συμβαίνει.
Scroll to top icon