ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.1.2020 | 17:25

Θελω να περασω ψυχολογια

Γεια σας σε ενα μηνα γινομαι 18 και φετος δινω πανελληνιες. Θελω να περασω ψυχολογια και το εχω αποφασισει ηδη απο το δευτερα γυμνασιου. Εχω δει τα προγραμματα σπουδων των πανεπιστημιων και μπορω να πω οτι εχω ενημερωθει αρκετα καλα για τα θεματα που σχετιζονται με αυτον τον κλαδο. Γενικα θεωρουμαι καλη μαθητρια και διαβαζω σχετικα πολλες ωρες και ποιοτικα αλλα εχω απιστευτο θεμα με τη διαχειριση χρονου. Εκτος απο αυτο ομως φοβαμαι παρα πολυ σε περιπτωση που δεν περασω σε αυτη τη σχολη και περασω σε καποια που δεν μου αρεσει δεν ξερω τι να κανω. Γενικα δεν ειμαι ανθρωπος που μουδιαβαζω επειδη μου αρεσει αλλα ση συγκεκριμενη περιπτωση εχω θεσει το στοχο να περασω στην ψυχολογια οποτε σλεφτομαι οτι αν διαβασω θαπερασω εκει που θελω. Βεβαια αν περασω σε σχολη που δεν μου αρεσει δε θα εχω κινητρο να διαβασω και τελικα δεν θα την ολοκληρωσω ποτε. Δεν αντεχω στην ιδεα να ξαναδωσω πανελληνιες ουτε μπορω να μπω στη διαδικασια να τελιωσω μια σχολη που δεν μου αρεσει και που δεν μου δινει τη δυνατοτητα να αναδειξω τα ταλεντα μου. Τι να κανω; πως μπορω να εξειδικευτω στην ψυχολογια χωριςαπαραιτητα να περασω στη σχολη; μονο με τα μεταπτυχιακα μπορω να αποκτησω τη δυνατοτητα να ασκω το επαγγελμα του ψυχολογου;
5
 
 
 
 
σχόλια
Πληροφοριακά, εάν δεν περάσεις στην σχολή, μόνο με μεταπτυχιακό δεν δικαιούσαι να φέρεις τον τίτλο "Ψυχολόγος". Παρόλα αυτά, δύναται να φέρεις τον τίτλο "σύμβουλος ψυχικής υγείας" από παρεμφερή κλάδο, ιδιωτική σχολή ή κάποιο μεταπτυχιακό. Καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για την επιλογή σου :-)
1. Μην αγχώνεσαι για το σάπιο εκπαιδευτικό σύστημα που λέγεται "πανελλήνιες". Δεν κρίνεται το μέλλον σου από αυτό και στο γράφω με κάθε ειλικρίνεια.2. Συνέχιζε να διαβάζεις συστηματικά και προσπάθησε να βελτιώσεις τον γραπτό σου λόγο. Σόρρυ, αλλά η εξ είναι πολύ μέτρια. 3. Τα μόρια της Ψυχολογίας δεν είναι πολλά. Υπάρχει και η επιλογή της Παντείου με ακόμα λιγότερα μόρια. 4. Αν περάσεις κάπου αλλού, μετά το τέλος των σπουδών σου, έχεις τη δυνατότητα για κατατακτήριες εξετάσεις σε σχολή Ψυχολογίας. 5. Το μεταπτυχιακό είναι απαραίτητο για να ακολουθήσεις συγκεκριμένο κλάδο. Σχολική ψυχολογία; Κοινωνική ψυχολογία; Κλινική ψυχολογία; κλπ.6. Καλή τύχη.
καλή επιτυχία στις πανελλήνιες θα τα πας τέλεια μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε.......και εγώ το να περάσω ψυχολογία ήταν όνειρο ζωής το οποίο έμεινε όνειρο :( βάλε τα δυνατά σου για να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Scroll to top icon