ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2020 | 09:24

ΠΡΩΗΝ

Θελω να μου πειτε αν εχετε προβλημα οι νυν σας να εχουν επαφες με πρωην τους. ΕΙστε ανετοι να μιλανε με τους πρωην τους και που κ που να βρισκονται κιολας?
4
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά δεν νιώθω άνετα με αυτη τη σκέψη..Και να εξηγήσω γιατί :1) Θα με κανει να νιώθω ανασφαλής ... Τι κανουν τωρα που ειναι μαζι; Γιατι δε μου στέλνει ενα μηνυμα; Με ξεχασε; Τι κάνουν;;;2) πιστευω δεν έχουν ξεκαθαρίσει το τοπίο εντελως. Αρα κατι τους δενει ακομα. Γιατι ομως να μπαινουν στη ζωή κάποιου αλλου ατομου ετσι;3) Αν δεν κλείσεις το παρελθον πως θα προχωρησεις το μελλον;;Δε θα το δεχομουν φιλη/ε μου με τίποτα.
Όχι φυσικά. Όπως είμαι ελεύθερη και ξεκάθαρη με τον άλλον, ΑΠΑΙΤΩ να είναι το ίδιο. Να έχει ξεπεράσει οτιδήποτε παλιό αλλιώς να μην κάνει σχέση μαζί μου.
Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την έννοια που μάλλον το εννοείς. Αν θέλουν να έχουν φιλικές σχέσεις ας έχουν, δεν έχω κάποια δύναμη πάνω της είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει.Όμως το ότι δεν σκέφτονται ότι αυτό μπορεί να ενοχλεί, ήτο σκέφτονται και το συνεχιζουν μου φαίνεται αρκετά άσχημο. Επειδή μου έχει τύχει σε σχέση μου πραγματικά δεν με ενδιέφερε που έκαναν παρέα, αλλά ήταν σημάδι ότι δεν θα είχε πολύ μέλλον η σχέση.
Scroll to top icon