ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2020 | 14:53

Δυστυχώς έτσι γίνεται με τους άπειρους ανθρώπους

Κάποιους ανθρώπους σε αυτή τη ζωή δεν τους διαλέγουν ποτέ. Μα ποτέ όμως.Δεν λέω ότι φταίνε πάντα οιάλλοι, σίγουρα ας πούμε θα φταίει και το άτομο που δεν το διαλέγουν.Αλλά αυτό είναι πραγματικά κάτι πολύ στενάχωρο.Είναι όπως στα εργασιακά.Που δύσκολα σε προσλαμβάνουν σε ορισμένες δουλειές και μετά όταν πας σε μια νέα δουλειά, σε ρωτάνε αν έχεις εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια.Μα αφού δεν σε προσλάμβαναν, πώς να έχεις εμπειρία;Το ίδιο συμβαίνει και με τις σχέσεις.Σου λένε μη δείχνεις ότι δεν έχεις εμπειρία από σχέσεις γιατί αυτό φαίνεται στους άλλους και είναι απωθητικό.Μα αν έχεις χιλιοαπορριφθεί ή δεν έχεις τέλος πάντων πέραση, πώς να μην το δείχνεις;Δε γίνεται επίτηδες, βγαίνει, είναι μια φυσική αντίδραση.Τέλος πάντων.
12
 
 
 
 
σχόλια
Επίσης έχω δει πως η διάθεση να σε κρίνει ο άλλος είναι επειδή δεν έχετε παρόμοια βιώματα και εμπειρίες οπότε εύκολα βρίσκει κάτι αρνητικό να πει. Όσοι έχουν παρόμοιες εμπειρίες καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον.
Η συνεχής απόρριψη σίγουρα τσακίζει τη ψυχολογία. Αν σου πει τώρα κάποιος ότι πρέπει να έχεις μεγάλη εμπειρία στις σχέσεις το βρίσκω άτοπο και αδιάκριτο. Όσοι έκαναν πολλές σχέσεις δεν σημαίνει ότι ήταν και καλές σχέσεις, απλά έχουν τον αέρα και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ότι δείχνει κάποιος χωρίς πολλές εμπειρίες είναι η δικαιολογία που χρησιμοποιούν όσοι θέλουν να απορρίψουν τον άλλο εξαρχής και τον φορτώνουν με την ενοχή ότι ειναι και καλά ανεπαρκής λες και γράφει τεστ και τον έκοψαν. Πιο τίμια η απόρριψη αν σου πουν ότι δεν γουστάρουν παρά να κρύβονται πίσω από δικαιολογίες για να μην φανούν οι ίδιοι ιδιοτροποι. Η επανάληψη της απόρριψης σε ενοχλεί φυσιολογικό είναι. Σε κανέναν δεν αρέσει. Στο τέλος νικάει η ποιότητα απλά κανείς μας δεν ξέρει το πότε.
εχει κι αυτο μιαν λογικη .......................... σα να γράφει το κούτελο ειμαι άπυρος νεος στην αρενα ........................ περάστε περάστε ανεγκικτο υλικό ...................... παιδια εγω θελω πράμα απο πρώτο χερι .................. φρέσκο φρέσκο !!!!! το πράμα απο δευτερο κι 3 χερι δε το θέλω ................. μακαρι να έβρισκα κατι που να ειναι δικο μου που δε το εχει αγγιξει αλλος ποτε πριν .............. του κουτιου που λενε ................
Αυτό μας έλειπε . Να δίνουμε βιογραφικό και για τα γκομενικα μας. Τι άλλο θα ακούσουμε...Τα πραγμάτα είναι είναι απλα. αν ο άλλος δεν σε γουστάρει δεν σε παίρνει ούτε για δουλειά , ούτε για σχέση, όλα τα αλλα ειναι κολοκύθια τουμπανα. Υπάρχουν δουλειές που χρειάζονται μια προϋπηρεσία, αλλά πραγματικά πες μου πόσες ειναι; Τόσες πολλές είναι; Κατσικοχωρι είμαστε σε σχέση με άλλες χώρες. Βαριά βιομηχανία δεν έχουμε, επιστήμονες οι περισσότεροι φεύγουν. Όσον αφορά την εμπειρία στις σχέσεις ο άνθρωπος μετράει αν τα βρίσκετε μεταξύ σας. Πες μου έναν η μια που γουστάρει να ακούει για τους πρώην και για τις πρώην του άλλου. Αν πρόκειται για πολυκοσμία κάνεις δεν χαίρεται κατά βάθος.
Η χαλαρή και άνετη επικοινωνία μας με τους άλλους δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των σχέσεων που έχουμε στο ενεργητικό μας. Αυτό που μπορούμε να "δούμε" σε κάποιον άνθρωπο είναι πόσο καλά νοιώθει μέσα στο πετσί του και όχι λεπτομέρεις για το ερωτικό του παρελθόν.
Έχει λέει χιλιοαπορρηφθεί και αυτό του βγαίνει. Οι πολλές ή λίγες σχέσεις μας μάραναν συστήνεται αυτοκαταστροφικά όπως καταλαβαίνεις.Άλλωστε είναι όπως το λες παρακάτω. Η πολυκοσμία δεν αρέσει στην πλειοψήφία των ανθρώπων έτσι κι αλλοιώς.
Δεν συμφωνώ Τυχαίε Περαστικέ. Προσωπικά δεν με "κουνάς" και αν ναι, θα είναι για λίγο και μετά ξανά προς την Δόξα τραβά (:Χρειάζεται να είμαστε και λίγο ψώνια αν με ρωτάς.
Scroll to top icon