ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2020 | 15:59

Δεν ξέρω.. τι να κάνω!

Είμαστε σε σχέση τρία χρόνια του αρέσει να πίνει όταν βγαίνει και ενώ εγώ δεν είμαι πάρτυ άνιμαλ έτσι με γνώρισε στις εξόδους μας συνεχίζει να πίνει και να γίνεται τυφλα!!! Δήθεν ότι ένα σαββατοκύριακο έχει να βγει και καθημερινά δουλευει! Όταν βγαίνουμε συνεχεια μου λέει στο αυτί" μωρό μου έχεις τέλειο.......θέλω να σε γ.....Ω συνεχεια! Και εγώ ξενερώνω και του λέω να σταματήσει δεν σταματάει! Μάλιστα ενώ εγώ του λέω ότι θέλω σοβαρά άτομα δίπλα μου εκείνος χορεύει τα κορίτσια από τη παρέα και φίλες μου! Είμαι εγώ υπερβολικη; Αν το αγόρι σας λειτουργουσε ετσιι; Τι θα κάνατε;
10
 
 
 
 
σχόλια
Σημασία δεν έχει αν βρίσκουμε εμείς ενοχλητική τη συμπεριφορά του. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Αυτές οι "δημοσκοπήσεις" για το πόσο αποδέκτη είναι μια συμπεριφορά δεν έχουν κανένα νόημα. Σημασία έχει ότι ενοχλεί εσένα, και μάλιστα πολύ. Έχεις εκδηλώσει τη δυσαρέσκεια σου και δεν αλλάζει. Για την ακρίβεια έτσι τον γνώρισες και επέλεξες να κάνεις σχέση μαζί του. Δεν σου έβγαλε ξαφνικά ένα πρόσωπο που δεν περίμενες. Τέλος πάντων. Εσύ είσαι αυτή που θα σταθμισεις την όλη κατάσταση και θα κρίνεις, αν μπορείς να συνεχίσεις να είσαι μαζί του ή όχι.
Δεν θα ήταν πια αγόρι μου. Θα χώριζα.Εκτός από αυτό πραγματικά θα καταλήξει αλκοολικός αν συνεχίσει να πίνει συνέχεια σε τέτοιο βαθμό. Θα του εκρουα τον κώδωνα του κινδύνου από ανθρώπινο ενδιαφέρον και μόνο είναι και 3 χρόνια αυτά που είστε μαζι. Αν και τα 3 χρόνια που ήσασταν μαζί έπινε συνέχεια κακώς που δεν το λύσατε όσο ήταν νωρίς.
Καλό θα ήταν 3 χρόνια τώρα να του είχες κάνει μια συζήτηση. Τώρα αν έχεις κάνει και δεν θέλει να αλλάξει αυτη την επιλογή του ή τον δέχεσαι όπως είναι ή ζυγίζεις θετικά και αρνητικά του και αν υπερισχύουν τα δεύτερα αποχωρείς σιγά σιγά. Αν υπερισχύουν τα θετικά, παραμένεις.(Άποψη μου πάντα.)
Scroll to top icon