ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2020 | 09:43

Όταν ζηλεύουν που έχεις δουλειά

Νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Έχω μια φίλη που έχει αρχίσει να συμπεριφέρεται σαν να μην είναι φίλη. Κάθε φορά με ρωτάει πως πάει η δουλειά και μου λέει πόσο τυχερή είμαι που δουλεύω πλήρη απασχόληση ενώ εκείνη δουλεύει 4 Ώρο. Είχε στείλει βιογραφικά στη δουλειά που είμαι αλλά δεν την πήραν. Έχω ξενερώσει πολύ μαζί της και την αποφεύγω. Έδωσα μεγάλο αγώνα να βγω από την ανεργία και το ξέρει και αυτή συμπεριφέρεται λες και της πήρα κάτι δικό της. Εν τω μεταξύ εγώ πήγα πρώτη και της την πρότεινα αλλά τι νομίζει ότι αν παραιτηθώ θα την πάρουν; Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν την παίρνουν. Δεν περίμενα να έχει τέτοια συμπεριφορά.. Εκτός από την φράση πως πάει η δουλειά έχουμε βαλτώσει στο θέμα επικοινωνίας συνέχεια μου μιλάει μόνο για συγκεκριμένα παλιά θέματα που δεν έχουν διευθετηθεί αλλά δεν την αφορούν και για άτομα που έχουμε σχεδόν ξεκόψει. Η συντροφιά της έχει αρχίσει να με δυσαρεστεί και υπάρχει έλλειψη κατανόησης. Έκανα πολύ υπομονή μαζί της αλλά τώρα πια δεν θέλω άλλο. Προσπάθησα να αλλάξουμε θέματα συζήτησης αλλά κουράστηκα πια να προσπαθώ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Κλασική ζηλιάρα.Σήμερα ζηλεύει τη δουλειά σου,αύριο τη σχέση σου,μεθαύριο την οικογένεια που θα κάνεις κλπ. Κόψε κάθε σχέση μαζί της,να ησυχάσεις.Κάνε κι ένα ευχέλαιο καλού-κακού για τη γλωσσοφαγιά.
Scroll to top icon