ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2020 | 19:54

Πρώτη συνάντηση

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Μιλαμε με μια κοπελα εδω και κανα μηνα φβ.Δεν βγηκαμε γτ δεν ενιωθε ανετα και φοβοταν.Μιλαμε στο φβ κανουμε πλακα καθως και καποια κοπλιμεντα μεταξυ σοβαρου και αστειου.Ας πουμε, της λεω δειχνεις ομορφη στις φωτο και μου λεει προτιμω να ισχυουν και οταν με δεις απο κοντα..Βγαινουμε,την βλεπω κουκλα και της το λεω οτι εισαι πολυ ομορφη.Βγαινουμε το σαββατο σε τοποθεσια που ηθελε εκεινη.Την κερασα τα καφεδακι,γελασαμε,συζητησαμε και σοβαρα.Γενικα ηταν χαλαρα αλλα υπηρχαν ματιες και των δυο.Ορισμενες ματιες της δεν εδειχναν φιλικες.Οταν την ρωτησα αν περναει καλα μου λεει αν δεν περναγε θα στο ελεγα!Μετα την ρωταω αν θελει να την παω σπιτι με το αμαξι και δεχεται.Της ανοιγω την πορτα,δειχνει απο το προσωπο της οτι της αρεσε και την παω σπιτι!Αγκαλιαστηκαμε,φιλιθηκαμε και την αφησα σπιτι.Μολις φτανουμε στα σπιτια μας μιλαμε οπως πριν και απανταγε γρηγορα...Απο την επομενη μερα ομως...Αρχισε να διαβαζει τα μνμ πολυ πιο αργα...Παρολα αυτα την Δευτερα της λεω ενα μερος για να κανονισουμε την επομενη βδομαδα..Αυτη ανταποκρινεται ρωτωντας με "Για ποτε λες;".Της λεω για σαββατο...Μου λεει ισως βγω με κατι παιδια και της λεω τοτε για παρασκευη.Μου λεει οκ θα σου απαντησω μεχρι τεταρτη!Απο τοτε δεν ξανα εστειλα γτ λιγο που συνεχισαμε να μιλαμε απαντουσε αραια και υπεθεσα οτι ισως θελει χρονο!Εχετε να προτεινετε κατι περι αυτου?Σας ευχαριστω πολυ για οσους ενδιαφερθειτε :)
21
 
 
 
 
σχόλια
Αμάν βρε παιδί μου, τώρα ξαναδιάβασα τι έγραψες. Όταν βλέπω ότι μετράς την κάθε κίνηση (αν την κέρασες, αν της άνοιξες την πόρτα) μπορώ να φανταστώ ότι μόνο αυθεντικός δεν είσαι όπως διάβασα παραπάνω. Αυθεντικοί άνθρωποι δεν τα βάζουν όλα στο ζύγι και δεν βλέπουν τον λόγο γιατί να αναφέρουν τέτοιες λεπτομέρειες. Μπορώ επίσης να φανταστώ ότι περιμένεις επιβράβευση για τις κινήσεις σου. Τέλος πάντων εμένα δεν μου βγάζεις κάτι γνήσια θετικό και να με συγχωρείς.
Το ενδιαφέρον είναι να μας πεις και τι αρέσει σε εσένα σε αυτήν αφού δεν έχει καλή συμπεριφορά απέναντι σου.εγω κατάλαβα μόνο η εμφάνιση εφόσον στο πρώτο μέρος το αναλύεις εξαιρετικά πολύ.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου.Στο ράντεβου μάλλον ήσουν πολύ καλούλης και αυθεντικός.Δυστυχώς αλλα δεν "λειτουργούν"έτσι οι γυναίκες...Μεγαλώνοντας θα καταλάβεις τι εννοώ,(τα έχω κάνει και εγώ άπειρες φορές σκατά,αλλα στο μυαλό μου νόμιζα ότι όλα καλα)Νομίζω πως για τη ψυχολογία της...χωρίς καν να το καταλάβεις μπήκες σε friendzone.Για εμένα ,διεγραψε την από τον ορίζοντα σου, και άφησε τη να δείξει σημάδι.Μονο τότε και αν.(και φυσικά πρέπει να αλλάξεις ρότα.)
Πήρε την επιβεβαίωση ότι υπάρχει κάποιος που ασχολείται μαζί της και αισθάνθηκε υπέροχα ώστε το Σάββατο να τα δώσει όλα και να γυρίσει ενθουσιασμένη στο σπίτι της την Κυριακή το πρωί.
Περιμένεις μέχρι να απαντήσει. Αν κάνεις κάτι περισσότερο, μπορεί να γίνεις πιεστικος. Ααα και μην ρωτήσεις ξανά ούτε την ίδια, ούτε και άλλη κοπέλα ε ραντεβού, αν περνάει καλά. Δείχνει μια κάποια ανασφάλεια!
Ανακάτεψα πρώτη φορά την Χένα μου με κρασί και προσπαθώ να δω τι γίνεται στο κεφάλι μου κάτω από το αλουμινόχαρτο (:Λοιπόν κοιτάξτε έφαγε κράξιμο από μένα ο Εξ και δεν ξέρω και την ηλικία του, οπότε δεν θέλω να τον θάψω κι άλλο (: Πάντως το καφεδάκι του συγκεκριμένου είναι σίγουρο ότι θα το πλήρωνα εγώ μαζί με λουκούμι μελομακάρονο πάβλοβα ή ό,τι άλλο τραβούσε η όρεξή του. Και μετά θα τον ρωτούσα αν το βρήκε χαριτωμένο και γενναιόδωρο εκ μέρους μου.(:
Μπορει να είναι όντως ανασφάλεια αρκετά έντονη. Όπου μας παραθέτει τις βασικές πληροφορίες για να καταλάβει τι παίζει.Υ. Γ. Δε βλέπω την κοπελα να ψήνεται πολύ. Μπορεί να της άρεσε σε αρχικό στάδιο αλλά να ξενέρωσε μετά. Πριν πολλά χρόνια είχα βγει ένα ραντεβού που μ' ενθουσιασε αρκετά και μετά σε μήνυμα με ρώτησε αν του αρεσα κτλ με τρόπο που έδειχνε ξενερωτικα ανασφαλής.
Ναί! Από τη στιγμή που σου είπε θα σου απαντήσει, περιμένεις ν' απαντήσει.Και από τη στιγμή που θα κανονίσετε το επόμενο ραντεβού δε χρειάζεται να ξαναμιλήσετε, αφού θα βρεθείτε και θα τα πείτε από κοντά. Ήμαρτον πια όλοι μ' ένα τηλέφωνο στο χέρι όλη μέρα... :)
Επειδή σας κόβω για παιδάκια το πολύ 20, δεν έχω κάτι να σε συμβουλεύσω διότι για απλή σχεσούλα ψάχνετε και σας αρέσει το παιχνίδι. Για κάτι σοβαρό δεν πιστεύω ότι μπορεί να βρει κανείς ώριμος στην ηλικία και στα μυαλά μέσω φατσοβιβλίων να κάνει σχέση.
Scroll to top icon