ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2020 | 20:55

Κουραστηκα

Να διαβάζω στη ζωή μου και το πτυχίο μ ακόμα να πήγαινει στ Καιάδα.Να δουλεύω πωλήτρια από μαγαζί σε μαγαζί προκειμένου να πετύχω ενα όχι τόσο άσχημο εργασιακό περιβάλλον για τη ψυχική μου υγεία. Να ακούω τους γονείς μου να τσακώνονται και να γκρινιάζουν κάθε μέρα για τα απωθημένα κ τα οικονομικά μας χρέη.Κουράστηκα να μην μένει τίποτα από λεφτά για τον εαυτό μου και να προχωρήσω στη ζωή μου κι εγώ. Λες κ παίρνω τις λίρες. Να ακούω μόνο τους άλλους κι εμένα ν μν είναι κανένας εκεί. ΚΟΥΡΆΣΤΗΚΑ. ΞΕΝΈΡΩΣΑ. ΑΣ ΓΊΝΕΙ ότι είναι να γίνει κ οποίος ζήσει. Για να μην αρχίζω κ εδώ τα βρισίδια. Αυτά. Κουρασμένη κοπέλα 26.
7
 
 
 
 
σχόλια
Και μόνο που εκφράζεσαι εδώ, σημαίνει ότι έχεις την δύναμη της συνειδητοποίησης και αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την αλλαγή. Έστω εσωτερική αλλαγή, και ακολουθούν σιγά σιγά και άλλες αλλαγές. Εγώ βλέπω άνθρωπο συνειδητοποιημένο, που παλεύει μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες, και αυτό είναι άξιο θαυμασμού. Καλή τύχη :)
Σ ευχαριστώ Μαρία για τα καλά σου λόγια. Το θέμα είναι και κάπου εκεί έξω είτε άνθρωποι είτε χώρα είτε δε ξέρω εγώ τι άλλο να μπορέσουν να δουν και να καταλάβουν τον αγώνα μου..
Scroll to top icon