ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2020 | 23:00

μητέρα σφήκα

Ενα δυστυχώς πολύ στενό μου συγγενικό πρόσωπο, στηνει συνέχεια καβγάδες. Στους καβγάδες πάνω βγάζει πολύ μίσος και υποτίμηση. Καθε φορά γίνομαι τέρμα χώμα και το βράδυ μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ απο τη θλίψη για οσα ακουσα.Αυτό γινεται τα τελευταία 18χρόνια. Εβγαλα και σοβαρό αυτοάνοσο εξαιτιας της.Με κάνει κομμάτια με τοση υποτίμηση και ο τρόπος που μου μιλάει ειναι πάντα γεμάτος χαιρεκακία ,μίσος και βαναυσότητα.Μιλώ για την ' μητερα' μου.Το καταλαβαίνω οτι δεν πρεπει να παιρνω τοις μετρητοίς τις κακίες της αλλα ειναι επίμονη και κακιά.Παλιά μου ελεγε συνέχεια οτι είμαο άσχημη. Μετα ειδε οτι δεν τσιμπαω και τώρα βρήκε αλλο: Τα τελευταία χρόνια με πιέζει συνεχώς να βρω δουλειά.Εγω εχω το επιδομα λογω του προβληματος υγείας και ετσι δεν ζηταω λεφτά. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένει ενώ βλέπει οτι δεν είμαι ουτε σωματικά καλά αλλα ουτε και ψυχικά.Της εξήγησα οτι αν θελει να βρω δουλειά για να της αδειασω τη γωνιά μπορω να φύγω και να μείνω με το συντροφο μου.Μου απαγόρευσε να φύγω αν δεν βρω πρώτα δουλειά με αρκετά λεφτά για να μπορώ να συντηρηθώ.Παιδιά η γυναίκα δεν καταλαβαίνει οτι δουλειές δεν υπάρχουν που να δίνουν πανω απο 1000ρικο που θέλει αυτή να παίρνω εγώ για να με αφήσει ήσυχη να φύγω και να παω να ζησω την ζωή μου.Εμενα τα 'ψίχουλα' αυτά που παιρνω οπως τα αποκαλεί μου αρκούν αρκεί να μενω με τον συντροφο μου γιατί δεν ξοδεύω και ειμαι ολιγαρκής.Δεν καταλαβαίνω τί προβλημα εχει εκεινη με τα λεφτά μου και μου το χτυπάει συνέχεια σε καθε ευκαιρία για να με κανει να νιώσω σκουπίδι χωρίς αυτήν. Εχει φτιάξει μια κολαση στο σπίτι αυτό και ειναι ολοι εναντίον μου.Πατέρας και αδελφός.Ο γιος της ειναι το χρυσο παιδί ενω εγώ ειμαι σκετη απογοήτευση.Καθε μέρα μου μιλάνε ολοι υποτιμητικά και κανουν προκλητικές αγορές μπροστά μου και μετά με κατηγορούν οτι ζηλεύω και να τσακιστώ να παω να δουλέψω.Ειναι ψυχολογικός πολεμος αυτός;Νιώθω διαλυμένη σε σημείο να πονώ παντού και να μην εχω όρεξη για τίποτα. Εξω βγαίνω σπάνια.
3
 
 
 
 
σχόλια
φιλε ταυτιζομαι !!!!!!!!! κι εγω έχω πρόβλημα νευρολογικό ............... δυστυχως δε μπορώ να πάρω επίδομα δε εχω 87 τις εκατο αναπηρία ....................... αναγκαζομαι κι ζω μαζι της μόνες οι δυο μας δίχως κανέναν συγγενη η φίλο να νοιαστει ...................... υπηρέτρια της ειμαι εχω πέσει σε κατάθλιψη υποφέρω και υπομένω αναγκαστικά ................... αν δε εχεις βοήθεια δύσκολα ξεκολλάς απο άσχημες καταστάσεις ........................ τα τρως κι σκας ..................
Ο τρόπος της είναι λάθος. Αλλά η ουσία όσων σου λέει είναι να βρεις μια δουλεια και επιπλέον να μην μετακομίσεις στο σπίτι του φίλου σου αν δεν έχεις βρει δουλειά δηλ να αυτοσυντηρεισαι και να συμμετέχεις στα οποια έξοδα. Τώρα αν ψυχικά όπως λες δεν μπορείς να αντέξεις σε κάποια δουλειά, πρέπει να εστιάσεις στο πως μπορείς να το διορθώσεις αυτό. Η δουλειά μας δίνει αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια.
Θα σε βοηθήσει ενας ψυχολόγος ( καλός ψυχολόγος όμως). Θα μπορέσεις να δεις κάποια πράγματα πιο καθαρά. Αν δεν έχεις χρήματα υπάρχει βοήθεια δωρεάν.
Scroll to top icon