ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2020 | 01:16

Αποκριες

Εχω κλεισει να παω στο καρναβαλι του Ρεθυμνου σε κανεναν μηνα. Βεβαια εχοντας προιστορικο κρισεων πανικου και αγοραφοβιας , ωρες ωρες με πιανει αγχος. Μακρια απο την πολη μου , με μια φιλη μου και τους συμφοιτητες της , σε ενα μερος γεματο ανθρωπους. Πραγματικα θελω πολυ να παω και να ειναι τοσο καθαρο απο τις φοβιες το μυαλο, που να περασω τελεια. Να τονισω οτι εχω να παθω καποια κριση πολλους μηνες , αλλα στην ακρη του μυαλου μου εχω αυτον τον φοβο. Εχω σκεφτει ακομα και να μην παω αλλα δεν θα το συγχωρεσω στον εαυτο μου που θα χασω μια τετοια εμπειρια. Υπαρχει καποιος που να εχει παρομοιες φοβιες με εμενα και βρεθηκε καποια στιγμη σε μεγαλο καρναβαλι? Αν νιωσω δυσφορια τι να κανω? Ευχαριστω για οποιον μου αφιερωσει λιγο απο τον χρονο του.
4
 
 
 
 
σχόλια
Εννοείται πως θα πας και θα πάνε όλα καλά. Μασκαρέψου λοιπόν, για να βγεις από όλες τις φοβίες σου κ να μην έχει λόγο το μυαλό σου να πανικοβληθεί. Εάν αυτό που σε τρομάζει είναι τα πλήθη, μείνε στην άκρη του καρναβαλιού και όχι στην μέση, έτσι ώστε πάντα να έχεις μια νοητή διέξοδο και να μην νιώσεις ότι εγκλωβίζεσαι. Εάν δεν έχεις θέμα με το αλκοόλ και δεν παίρνεις φάρμακα, εγώ θα πρότεινα να πιεις λιγάκι με μέτρο, αποδεδειγμένα βοηθάει στις κοινωνικές συγκεντρώσεις και στα καρναβάλια ;-)
Εφοσον το λες κ μονη σου οτι αν δεν πας,δε θα το συγχωρεσεις στον εαυτο σου που εχασες μια τετοια εμπειρια...νομιζω οτι τελικα θα πας.Σε παρακολουθουσε καποιος γιατρος να υποθεσω(για την αγοραφοβια κ τις κρισεις πανικου)?μηπως να συμβουλευτεις εκεινον ως τον πιο αρμοδιο να σε συμβουλευσει?...γιατι πραγματικα δεν ξερω τι να σε προτρεψω να κανεις,τι ειναι καλυτερο για σενα.Η λογικη μου μου λεει οτι τους φοβους μας πρεπει να τους αντιμετωπιζουμε κατα προσωπο για να τους ξορκισουμε κ να τους ξεπερασουμε,αλλα δεν ξερω αν αυτη ειναι η ενδεδειγμενη οδο που πρεπει να ακολουθησεις.Συμβουλευσου λοιπον τον γιατρο σου και πραξε συμφωνα με τις οδηγιες του.
Scroll to top icon