ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2020 | 13:17

----

Ειναι κάποιες φορές που κολλάω τόσο με κάποιον διάσημο με τη ζωή του, με την υπέροχη εικόνα του με όλα όσα έχει καταφέρει που πέφτω ψυχολογικά επειδή δεν μπορώ κ εγώ να είμαι έτσι. Νιώθω απαίσια με μένα με παίρνει τόσο απο κάτω που ζηλεύω το άπιαστο και το ανέφικτο.
6
 
 
 
 
σχόλια
Είχα μια σκασίλα για τους διάσημους του κόσμου τούτου. Ποτέ δεν με απασχόλησε η ζωή κανενός διάσημου ή άσημου, τι πέτυχε και τι όχι εγώ. Εστιάζω στον εαυτό μου, τον αγκαλιάζω και προσπαθώ για την εξέλιξή του.
Συμφεροντολογοι και κακόβουλοι υπάρχουν παντού και πάντα.γι αυτό καλό είναι να ξεκαθαρίζεις σε οποιαδήποτε σχέση σου από την αρχή ότι δεν θα είσαι δοτικός σε σημείο να δανείζεις χρήματα η να βοηθάς για να ανεβει κάποιος επαγγελματικά.
Είμαι της γνώμης να μην είσαι γενικά δοτικός εφόσον και εσύ θα απογοητευτείς αφού όλες οι σχέσεις στηρίζονται λίγο ως πολύ σε κάποια συμφεροντολογια πια.οποτε αν είσαι διάσημος η όχι δεν δίνεις αλλά δίνεις την παρέα σου κι αυτή με μέτρο.
Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι ο διάσημος έχει βαρεθεί να μην μπορεί να κάνει ένα απλό πράγμα χωρίς να το μάθει όλος ο κόσμος ; Ξέρεις ότι πολύ διάσημοι αναγκάζονται να μεταμφιεστούν για να βγουν έξω χωρίς να τους καταλάβει κανένας ; Και το σημαντικότερο από όλα, είναι ότι δεν μπορούν να συνάψουν πραγματικές σχέσεις (όχι απαραίτητα ερωτικές) με την πλειοψηφία από αυτούς που συναναστρέφονται, και αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί συμφεροντολόγοι σήμερα....
Scroll to top icon