ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2020 | 00:04

Αγαπω μια πιτσιρικα!

Ειμαι αγορι 23 και μου αρεσει μια κοπελα 18. Της εστειλα μνμ στο φεισμπουκ, συστηθηκαμε και αρχισαμε να μιλαμε. Εκανε παντα 1 ωρα να απαντησει, αλλα απαντουσε κανονικα. Της ειπα γιατι αργεις να απαντησεις; Και μου ειπε οτι γενικα δεν πολυμπαινει φβ και οτι εχει διαβασμα. Διστασα να της πω να βγουμε γιατι νομισα οτι ξενερωσε επειδη αργουσε να απαντησει. Χτες κατι φιλοι μου θα πηγαιναν να διαβασουν στην κεντρικη βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου μας. Εγω επειδη ειχα κανονισει κατι πριν, τους ειπα οτι θα αργησω κανα 2ωρο και τους ειπα να μου κρατησουν θεση. Παω στη βιβλιοθηκη και καθομαι. Απεναντι μου βλεπω εναν γνωστο μου αλλα δεν τον χαιρετησα γιατι ειδα οτι ειχε απορροφηθει στο διαβασμα και διπλα του ειχε μια θεση κενη. Εγω αρχισα να διαβαζω και απορροφηθηκα. Μετα απο 1 ωρα περιπου σηκωνω το κεφαλι μου και τι να δω; Στην κενη θεση καθοταν αυτη που σας ειπα και διαβαζε! Τα εχασα. Εκεινη την ωρα μου ειπαν οι φιλοι μου να βγουμε για ενα τσιγαρο. Σηκωθηκα χωρις να χαιρετησω γιατι και ο γνωστος μου και η κοπελα διαβαζαν. Σε καποια φαση γυρναω και την πετυχαινω να με κοιταει. Τεσπα βγηκαμε για τσιγαρο. Οταν γυρισαμε ο γνωστος και η κοπελα (που κανουν παρεα) ηταν ορθιοι και ηταν ετοιμοι να φυγουν. Χαιρεταω τον γνωστο μου πρωτα και ακουω απο διπλα του ενα ''γειααα''. Ηταν αυτη. Εννοειται τη χαιρετησα. Εσεις τι λετε, με θελει η με χαιρετησε απο ευγενεια; Και αν με θελει πως να της δειξω οτι ενδιαφερομαι αφου απο φβ δεν μπορουμε να συνενοηθουμε. Και απο κοντα δεν νομιζω να ξανα τυχει να βρεθουμε. Μη μου πειτε να κανονισει ο γνωστος να βγουμε ολοι μαζι γιατι ενα γεια εχουμε μονο με τον ανθρωπο. Τι να κανω; Βοηθειααα! Τη θελω πολυ!
5
 
 
 
 
σχόλια
Το γεγονός ότι είσαι 23 χρόνων μαντραχαλος και κολλάς σε τέτοιες λεπτομέρειες με ξεπερνάει, πες της να πάτε μαζί κάπου έξω, ρώτα την για τα ενδιαφέροντα της, κάνε κάτι. Το σίγουρο είναι ότι σε συμπαθεί
Ναι βρε αγάπη μου, μας ρωτάς όμως να σου πούμε αν συ χαιρέτησε επειδή σε θέλει ή από ευγένεια. Και εμείς αυτό δηλαδή από που να το συναγαγουμε; Ένα γειά ήταν.Τώρα σχετικά με αυτό που ρωτάς, εγώ προτείνω να της ζητήσεις να βγείτε. Έτσι θα σου λυθεί η απορία. Win-win είναι η κατάσταση. Αν αρνηθεί, θα ξέρεις ότι δεν ψήνεται και θα πας παρακάτω. Αν πει ναι, θα προχωρήσει η γνωριμία.Ααα και μην ξαναρωτησεις ποτέ κοπέλα γιατί αργεί να απαντήσει. Δείχνεις ανασφαλής και πιεστικος. Και όπως έχω πει πολλές φορές, η ανασφάλεια κάνει έναν άνθρωπο λιγότερο γοητευτικό.
Κοίτα από ένα γεια δε μπορείς να καταλάβεις και πολλά, εκείνη την στιγμή θα μπορούσες να ανοίξεις την κουβέντα να δεις πως θα πήγαινε το πράγμα. Κι αν όπως λες από φβ δεν υπάρχει συνεννόηση περίμενε μέχρι να την ξανά πετύχεις κάπου αν είσαι τυχερός η αλλιώς βρες μια αφορμή και στείλε της γιατί δε σε βλέπω να κρατιέσαι για πολύ. Και στο κάτω κάτω και άκυρο να φας δε πειράζει.. Για να τα τρώμε είναι και αυτά. Κάνε κίνηση και δείξε ότι είσαι αποφασιστικός αλλά μην της τα δώσεις όλα στο πιάτο..
Scroll to top icon