ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2020 | 20:35

Τόσα γιατί

Με ερωτεύτηκες είπες, με αγαπάς, θες να είμαστε συνοδοιπόροι ειπες, κράτα μου το χέρι και μην φοβάσαι τίποτα και κανέναν γιατί πλεον θα είμαστε σε όλα μαζί, είπες. Σταμάτα να είσαι ανασφαλής και δυσπιστη, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και εμπιστεψου με. Ήρθα για να μείνω, νιώθω ευλογία που σε γνώρισα. Τόσα είπες και άλλα τόσα. Και μια μερα, με ένα μήνυμα είπες δεν θέλω αλλο. Αναρωτιεμαι ήταν όλα ψέματα, ήμουν μημπως ένα στοίχημα, τι έκανα λάθος. Σε ένα μήνα έχω χάσει δέκα κιλά..μαραζωνω και ψάχνω την αιτία, δεν μου μιλάς καν πια. Το μυαλό μου αδυνατεί να κατανοήσει γιατί φερθηκες έτσι. Ήμουν εγώ τυφλή και δεν έβλεπα την αλήθεια, ήσουν εσύ άριστος ψεύτης..Έχω χάσει το μυαλό μου..Όταν εμπιστεύεσαι ένα άνθρωπο, και του δίνεις τη ψυχή σου ,πως προχωράς. Έχει σφίξει το στομάχι μου,σε σκέφτομαι και πονάω. Δεν ήξερα ότι είναι δυνατόν να αισθανθείς τόσο πολύ πόνο. Συγγνώμη αν κούρασα, αλλά και οι φίλοι πια με κοιτούν με απόγνωση και έχω σταματήσει να μιλάω για τα προβλήματα μου.Με κοιτούν και φωνάζουν φαε έστω μια μπουκια, θα αρρωστήσεις..Και να γυρνούσες δεν θα σε ήθελα πίσω, όχι γιατί δεν σε αγαπάω αλλά γιατί με το που γύρισα τη πλάτη μου με μαχαιρωσες..Και αυτό θα πονάει για παντα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μην προσπαθείς να βρεις απαντήσεις. Απλές μαντεψιες θα ναι, και ακόμα και την αλήθεια να μάθεις μπορεί να μην σου αρεσει. Άλλωστε σε τι θα βοηθησει, τελείωσε.
Αστέρι μου μπορεί να μη σε ξέρω αλλά θα σου πω ένα πράγμα ο θυμός μπορεί να γινει η δύναμη σου..απλά πας παρακάτω κάνε πράγματα να ξεφύγεις..πηγαινε ένα ταξιδακι μικρό.. διάβασε κανένα βιβλίο..μάθε κιθάρα.. όμως μην παρατάς την υγεία σου αγάπη μου γιατί η τροφή είναι η υγεία μας..τι κατάφερες με το να πονάς..εκανες ότι έκανες τέλος μην σε τρώνε αυτά πάμε παρακάτω τα όμορφα πράγματα είναι μπροστά μας.ζησε το σήμερα γιατί εγώ έχω αφήσει 8 χρόνια από τη ζωή μου να περάσουν έτσι..πονουσα για τους αλλους έκανα στην άκρη για τους άλλους με μείωναν και τους άφηνα ώσπου μια μέρα ξύπνησα και είπα τέλος θα κοιτάξω εμένα..τώρα μπορεί να έχω χάσει το 80% από γύρο μου αλλά κέρδισα τους λίγους και καλούς..σημαντικό είναι η φιλία ο έρωτας έρχεται και ξαναέρχεται μα η Ζωή είναι μια και ζήσε την..αυτό έχει πόνο και δυσκολία και?θα το αφήσουμε να μας ρίξει?οχιι..και αν ένας βλάκας σου είπε ψέματα άστον εσύ ήσουν σωστή..ελπίζω κάποια στιγμή να το δεις το σχόλιο και να κάνεις πράξη αυτά που σου είπα..καλή τύχη στη ζωή σου και ελπίζω η επόμενη ανάρτηση σου είναι μια χαρούμενη ιστορία ;) !!!
Ξέρεις τι έχω συμπεράνει; Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Τα πολλά μπλα μπλα μπλα, να να να, θα θα θα, οι υποσχέσεις είτε άμεσες είτε έμμεσες ακυρώνονται με την εξαφάνιση του άλλου χωρίς έστω μια κουβέντα. Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις. Δεν πρέπει μάλλον να εμπιστευόμαστε κάποιον αμέσως και να τα δίνουμε όλα. Εκεί που νομίζεις πως κάτι ήρθε και για σένα στην ουσία ήρθε μια επόμενη πληγή και ερωτώ. Αφού μερικοί γνωρίζετε πως δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα στη πράξη γιατί εισχωρείτε στο ψυχισμό του άλλου; Και ο άλλος δεν φταίει που σας πιστεύει και μετά πληγώνεται, διότι αν ήξερε από πριν θα είχε βάλει κάποιο χαλί μπροστά του ώστε από τη πτώση να μη ματώσει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon