ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.1.2020 | 23:47

Περί πρώην

Διαβάζω πολλές εξομολογήσεις που λένε πως θέλουν να στείλουν σε πρώην τους, άντρες και γυναίκες, αλλά συνήθως καταλήγουν το κείμενο με πολλούς λόγους για να μην το κάνουν.Επειδή έχει πέσει πολύ μοναξιά στην εποχή μας γενικότερα και επειδή υπάρχουν και πρώην που περιμένουν αυτά τα μηνύματα που δεν στέλνετε για εμένα η κατάσταση είναι απλή.Αν στη σχέση που είχε κάποιος δεν είχε πέσει κέρατο, δεν είχε σηκώσει κάποιος χέρι και φυσικά αν ο ή η πρώην δεν έχει προχωρήσει τότε στείλτε αυτό το μήνυμα που έχετε κατά νου, απλά να είστε προετοιμασμένοι για κάθε πιθανή αντίδραση, θετική η αρνητική.Υπάρχουν τα sms, τα email, τα social media, ακόμα και η πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Οι επιλογές είναι πολλές. Βγάλτε από μέσα σας ότι νιώθεται και δεχθείτε κάθε πιθανή αντίδραση.Καλύτερα να εκφράζεις αυτό που θες, ακόμα και αν απογοητευτείς, παρά να ζεις με το > και το >.Η θα δέσει το γλυκό η θα αποκτήσεις αφορμή να πας παρακάτω.Αν κάτι μέσα σου σε τρώει να στείλεις, τότε κάνε το και μάθε!
1
 
 
 
 
σχόλια
Διαφωνώ κάθετα! Καταρχάς τα προβλήματα που αναφέρεις δεν είναι τα μόνα σημαντικά. Μπορεί κάποιος να είχε πάρα πολύ άσχημη συμπεριφορά χωρίς να έχει σηκώσει ποτέ χέρι και χωρίς να έχει απιστησει.Εκτός αυτού, το μόνο που θα καταφέρει κανείς στέλνοντας μήνυμα σε πρώην είναι να του τονώσει τον εγωισμό, δείχνοντας πως ακόμα τον σκέφτεται. Ταυτόχρονα θα φανεί και ο ίδιος/η ίδια καημένος/η.
Scroll to top icon