ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2020 | 02:30

Όλοι εσεις

Που θέλετε να στείλετε σε πρώην, που θέλετε να έχετε επαφές με πρώην, εχετε σκεφτεί καθόλου το ενδεχόμενο να πάτε παρακάτω;Ή το ενδεχόμενο ο/η πρώην να πάει παρακάτω; Και τότε τι θα διαχειριστειτε και πώς; Αφήστε τα πράγματα να περνάνε, σβήστε και τίποτα, δεν είναι όλα για να τα σέρνουμε μαζί μας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Το κόλλημα με πρώην μπορεί να αφορά από "δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω" έως ένα έντονο και ουσιαστικό συναίσθημα που είναι δύσκολο όχι να ξεριζωθει απλώς αλλά και να χαλιναγωγηθει. Φυσικά, το υγιές είναι να προχωρήσεις και ο χρόνος βοηθάει με την απόσταση που προσφέρει να κρίνεις πιο ψύχραιμα (αν θες) την όλη κατάσταση και να μάθεις μερικά πράγματα για σένα κυρίως.Για το σβήσιμο που λες, μολονότι η λήθη θα ήταν απελευθερωτικη εν μέρει, θα στερουσε και την οποια γνώση. Δεν ξεχνάς αλλά σίγουρα δεν έχει νόημα να σερνεσαι μέσα σε ερείπια. Εξάλλου, η ζωή δεν είναι μόνο ένας ερωτικός σύντροφος και το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή μας είμαστε εμείς που μέχρι το τέλος είναι η μόνη σταθερά που έχουμε, αν έχουμε κάποια.
Scroll to top icon