ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2020 | 13:39

Σχέσεις

Μήπως είμαι πολύ ρομαντική;δεν ξέρω πως αλλά άτομα φιλάνε κάποιον χωρίς να νοιώθουν κάτι, ίσα για να περάσουν την ώρα τους ή κάνουν one-night και μετά όλα καλά..εγω θέλω με τον άλλον να νοιώθω αυτό το κάτι για να τον φιλήσω και σίγουρα οικειότητα για μετέπειτα..Δεν θέλω βιαστικά πράγματα, εκτός μόνο αν ποτέ μου προκύψει κάτι πολύ έντονο και δεν υπάρχουν αναστολές..Η αφορμή για αυτές τις σκέψεις ηταν η συνάντηση με ένα παιδί, με τον οποίο είχαμε πει κάποια πράγματα σε μηνύματα..μου φαινόταν ότι υπήρχε κάποια χημεία..οταν τον είδα από κοντά, ήταν όπως στις φώτο αλλά δεν ξετρελάθηκα..τεσπα αυτό δεν με ενοχλούσε..το θέμα είναι ότι εκτός απ την λογική αμηχανία,ορισμένες φορές οι ερωτήσεις που έκανε ήταν σαν να έπρεπε να ρωτήσει,από ευγένεια..δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται και πολύ,ίσως γιατί είχαμε μιλήσει για πολλά στα μηνύματα..πχ θα τον ρωτούσα για ταινίες,θα με ρωτούσε κι αυτός αλλά κάπως απρόσωπα..μου είπε βέβαια ότι είναι λίγο απότομος σαν άνθρωπος..αλλα όταν ο άλλος σου αρέσει πραγματικά, όχι απλώς για να περάσεις την ώρα σου,δεν βρίσκεις διάφορα πράγματα να πεις;οκ του έδινα ελαφρυντικά λόγω όπως είπα της αμηχανίας γιατί ήμουν και γω αλλά είχε φτάσει σε σημείο που ήθελα να φύγω..και δεν φτάνει αυτό..έρχεται η στιγμή που μου πέταξε υπονοούμενα για κάτι παραπάνω και του είπα μια χαζή δικαιολογία να το αποφύγω..τι το ήθελε και το έκανε αυτό;δεν είδε πώς πήγαινε το θέμα;βέβαια μπορεί να χεστηκε κιόλας και το μόνο που να ήθελε να ήταν σεξ,αλλά στα μηνύματα δε μου το δείξε αυτό,φαινόταν να ενδιαφέρεται να μάθει για μένα..αν δεν πήγαινε όλη η βραδιά σχεδόν χάλια, μπορεί να μου έβγαινε και μένα να πάω να κάτσω δίπλα του όταν μου το ζήτησε..αν ήταν όλα καλύτερα λογικά δεν θα θέλαμε να φύγουμε..πιστεύω ότι αν υπήρχε αυτή η λεγόμενη χημεία, θα γούσταρα να με φιλήσει..μεχρι εκεί, όμως, καθώς δεν έχω ολοκληρώσει ακόμη και θα ήθελα να τον ξέρω τον άλλον καλύτερα και να νοιώθω και μια οικειότητα..Μπορεί να είναι και χαζή ερώτηση, αλλά εκείνος, απ όσα σας είπα, ήθελε μόνο μια φάση; κι αν ναι, γιατί να μην κάτσει να το ξεκαθαρίσει εξ αρχής; να ξέρω και γω που πηγαίνω..γιατι μου ζήτησε και 2ο ραντεβού και δεν ξέρω αν θέλω να πάω..αν το ήθελα, όμως,δεν θα ήμουν σίγουρη;πιστεύω πως ναι..
1
 
 
 
 
σχόλια
Η απειρία δημιουργεί ως ένα βαθμό συστολές αλλά η αλήθεια είναι ότι βγαίνει κάποιος ενθουσιασμός.Υ. Γ. Για τον τυπά δεν ξέρω, μπορεί γενικά να μην το έχει με το μπλα μπλα και να είναι ένας λόγος που κάνει γνωριμίες από το διαδίκτυο γιατί ντρέπεται ίσως και δεν ξέρει τι να πει. Τέλος, αν έχετε επικοινωνιακη χημεία, τότε η αλήθεια είναι ότι κυλάει η κουβέντα με μεγάλη ευκολία. Έχω μια φίλη που κλείνουμε άνετα 8ωρο στο τηλέφωνο και πάλι δεν έχουμε αναλύσει όσα θέλαμε!
Scroll to top icon