ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2020 | 13:31

Διαζύγιο...

Γεια σας Έίμαι κοπέλα , παντρεμένη εδώ και 2 χρονια με τον σύντροφό μου .. Είμαι 25 και κείνος 28Παιδιά τελευταία δεν νιώθω καλά μαζί του .. με αποφεύγει , μου μιλάει απότομα .. έχουμε και τις πολύ καλες μας στιγμες ακομη (και προσωπικές και εξόδους και στιγμές γλυκές κλπ) , όταν όμως μείνουμε για 2 μέρες συνεχόμενα σπιτι , χωρίς υπερβολές, είναι σαν να με αποφεέύγει .Καταλαβαίνω από μικρες καθημερινές κινήσεις ότι έχει βαρεθεί , δηλαδη οπως προείπα : ειναι καπως αποτομος , απομακρος , βαριεται ευκολα Νομιζω πως το γεγονος οτι παντρευτηκαμε εγω στα 23 και κεινος στα 26 ηταν το σφαλμα.. πριν παντρευτούμε ήμασταν μαζί για 2μιση χρονια και ημασταν φουλ ερωτευμενοι.. ειχαμε συζήσει για 5 μηνες και ήμασταν πολύ καλα Ομως και παλι νιωθω οτι βιαστηκαμε .. ημασταν πολυ μικροι για γαμο προφανως , και μαλλον τωρα μας πηρε η μπαλα Το συζητησα μαζι του και μου λεει πως σκεφτομαι παααρα πολυ (;!) σκεφτομαι να χωρισω .. στο κατω κατω ειμαι 25 ετων και εχω ολη την ζωη μπροστα μου Αν απο τωρα ειναι ετσι σε 10 χρονια γαμου θα με φτυνει μες τη μουρη; Ποια έίναι η γνωμη σας ;
4
 
 
 
 
σχόλια
Κουκλα μου δε χωριζουμε επειδη νομιζουμε οτι ο αντρας μας μας ψιλοαποφευγει. Κ γω αν εχω δυο μερες στο ιδιο σπιτι με το γκομενο, ε θα χρειαστώ λιγη αποσταση ξερεις. Δεν ειστε κ σιαμαιοι.
Όπως είπε και ο πρώτος σχολιαστής, ένας σύμβουλος γάμου θα σας βοηθήσει αρκετά, άλλοι έχουν φτάσει 35 και δεν έχουν παντρευτεί ακόμη και ούτε καν αγχώνονται, εσείς ναι μεν παντρευτήκατε νέοι αλλά κάτι είδατε ο ένας στον άλλο. Δεν νομίζω να έχετε κάνει παιδιά έτσι ; Γιατί αν έχετε κάνει τότε σίγουρα αξίζει να προσπαθήσετε να αναζωογονήσετε την σχέση σας.
Ναι, παντρευτήκατε μικροί, αλλά τώρα έγινε. Ίσως να δείτε ένα σύμβουλο γάμου, μήπως και μπορέσει να σωθεί η σχέση. Δεν είστε πολύ καιρό μαζί. Δεν θα έπρεπε να είστε έτσι. Αν δεν βοηθήσει ο σύμβουλος γάμου, τότε θα χρειαστεί να πάρετε άλλες αποφάσεις. Ρώτα τον εαυτό σου αν τον αγαπάς ακόμα. Και αν η απάντηση είναι θετική και ισχύει το ίδιο και για την άλλη πλευρά, τότε προσπαθήστε να σωθεί η σχέση. Μαζί. Αν θέλει και κείνος.
Scroll to top icon