ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2020 | 18:31

Βασιλόπιτα

Χτες είχαμε μια μάζωξη στο σπίτι της κοπέλας μου, η οποία είχε αγοράσει μια βασιλόπιτα και ήθελε να την κόψει με φίλους και φίλες. Από τα δέκα άτομα που είχε καλέσει ήρθαν 4. Πληρώσαμε τη βασιλόπιτα μισά-μισά. Χωρίς να περιμένω τίποτα, έφερα ένα βιολογικό κρασί, το οποίο δεν είχε ετικέτα και άρχισαν όλοι να το κοροϊδεύουν. Μετά με πρωτοβουλία της κοπέλας μου παραγγείλαμε σουβλάκια και κανείς δεν έκανε κίνηση να πληρώσει. Όταν τελείωσε το κρασί το οποίο κατάπιαν σαν νεράκι, μου ειπαν να πάω να πάρω άλλο από το περίπτερο. Στο περίπτερο ήταν πανάκριβο το κρασί και έτσι έμεινα πανί με πανί. Όταν στο τέλος έκατσα να τους πω να κάνουμε ταμείο (δηλ. να δούμε τι χρωστά ο καθένας) νόμιζαν ότι έκανα πλάκα. Στο τέλος έμεινα ρέστος και ταπί και η κοπέλα μου με έβριζε ότι φέρνω φτηνό κρασί και κακό σουβλάκι. Μάλιστα μου είπε ότι η βασιλόπιτα που διάλεξα ήταν τόσο φτηνή και έτσι εξηγείται ότι δεν είχαν βάλει μέσα καν φλουρί και ότι γίναμε ρεντίκολο στους ανθρώπους. Το απόλυτο ξεπαράδιασμα και ξεβράκωμά μου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μου θυμίζει λίγο το δημοφιλές μιμίδιο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες, με την τύπισσα που ενημερώνει το παρεάκι ότι ο Αντώνης θα ψήσει στην ταράτσα και να φέρουν τον Μάριο, κρασιά, σαλάτες, κρέατα, ψησταριά. Την ρωτάνε αν θέλει να φέρουν και ταράτσα όπως θα έρχονται... ... :)
Scroll to top icon