ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2020 | 21:03

Σοκ

Είμαι στο νοσοκομείο, πλέον αρκετά καλύτερα. Πέρασα μια οξεία λοίμωξη που με έστειλε στην εντατική και κινδύνευσε η ζωή μου. Πριν χειροτερεψω, ένιωθα τρομερή ανάγκη να μιλήσω με τον πρώην σύντροφό μου, τρείς εβδομάδες τότε χωρισμένοι,και να του πω τι έχει συμβεί. Μίλησαμε μέσω μηνυμάτων για λίγο και μου είπε απλώς ένα εύχομαι να πάνε όλα καλά και μη σκέφτεσαι αρνητικά. Μετά όλα πήγαν σκ@@α και εδώ και τρεις μέρες που έχω συνέλθει, ακόμη στο νοσοκομείο είμαι, σκέφτομαι πως γίνεται να μην έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για εμένα .Πέρα από το ερωτικό, υπάρχει και το ανθρώπινο ενδιαφέρον, έτσι πιστεύω εγώ. Πώς γίνεται να μην ενδιαφέρεται για το τι μου συνέβη τελικά;;; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μάθει, πέρα του να επικοινωνήσει μονάχα μαζί μου. Άρα, δεν έχει μάθει από κάπου αλλού. Με σοκάρει και με συνθλίβει το γεγονός ότι αδιαφορεί για το εάν ζω. Εγώ αν του συνέβαινε κάτι, θα έτρεχα να τον δω. Και πάλι στεναχωριέμαι πολύ αν και μάλλον δεν έχει νόημα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μερικές φορές στην ζωή χρειάζεται να προχωράμε κι ας πονάει. Μην ξεχνάς ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, και πάντα θα βρίσκονται αυτοί που αντιδρούν διαφορετικά από ό,τι θα θέλαμε. Αποδέξου το αυτό και προχώρα με δύναμη. Περαστικά σου και να είσαι γερή από εδώ και πέρα εύχομαι :)
Θα σου πω τη δικη μου εμπειρια αλλα απο την αλλη πλευρα. Ειχα εναν παρα πολυ επωδυνο χωρισμό πριν κπ χρονια. Αφου χωρίσαμε, μετα απο λίγους μηνες, διαγνώστηκε με σοβαρη ασθενεια μελος της οικογένειας του. Μου ζήτησε συμπαρασταση. Δεν γινοταν ομως να την παρει απο μενα. Το μονο που ηθελα ηταν να μεινει μακρυα μου. Ηθελα απλα να μην τον ξαναδω (δε λεω οτι ειναι σε τετοια φαση ο πρωην σου μαζι σου, οκ?).Θες να με πεις απάνθρωπη? Αναίσθητη? Πες με. Αυτος με ειπε (κ χειροτερα κιολας που δε λεγονται). Που θελω να καταλήξω. Δεν μπορεις να ζητας το οτιδηποτε απο ανθρωπο που εχει ξεκαθαρίσει οτι δε σε θελει στη ζωη του πια. Επισης το "εγω θα το εκανα γι αυτον" προσωπικα δε μου λεει κτ, ουτε μπορει να αποτελεσει αποδειξη χαρακτηρα κατ εμε. Οκ, εσύ θα εκανες αυτο, αυτος κτ που δε θα εκανες εσύ, εγω κτ που για σενα ειναι αδιανοητο κοκ. Το ξερω οτι ακουγεται σκληρο αυτό που λεω, αλλα πραγματικα δε μπορω να του προσαψω κτ του πρωην σου. Περαστικο ευχομαι το προβλημα υγειας σου.
Scroll to top icon