ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2020 | 04:07

Δεν ξέρω τι θέλω

Εδώ και λίγο καιρό μιλάω με ένα παιδί κυρίως στα σοσιαλ, ο οποίος όμως γυρίζει τη συζήτηση σχεδόν πάντα στο σεξ. Κάποια στιγμή προσπάθησα να του ξεκαθαρίσω τις προθέσεις μου και να του εξηγήσω ότι είναι διαφορετικές από τις δικές του, καθώς εγώ θα ήθελα σχέση ενώ αυτός μάλλον μόνο σεξ. Είχε σταματήσει για κάποιες μέρες να μου στέλνει και μετά πάλι άρχισε να στέλνει ποτε ποτε όχι κάθε μέρα. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είπα ότι δεν θα συνεχίσω μαζί του αλλά τώρα νιώθω κάπως και νομίζω τον θέλω. Όμως αυτός με έχει μπερδέψει και δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλει..
8
 
 
 
 
σχόλια
Θες σχέση.Δεν θέλει σχέση.Άκυρος ο τίτλος σου, άκυρη η τελευταία σου πρότασή. Άκυρα όλα.Το μόνο που κρατάμε είναι ότι εσύ αναρωτιέσαι τώρα μήπως πρέπει να αλλάξεις γνώμη και να κάνεις σεξ μαζί του με την ελπίδα ότι κι αυτός θα αλλάξει και θα κάνει σχέση μαζί του αφού του δώσεις αυτό που θέλει. Κλασσική γυναικεία σκέψη που έχει να κάνει με τους ίδιους μας τους νευρώνες θαρρώ. Η εμπειρία με τον καιρο αλλάζει αυτές τις απόψεις (προσδοκίες μάλλον θα ελεγα) που και η εμπειρία καμία φορά ενάντια στη φύση δεν φτουραει μια. Πόσες.φορές κι εγώ έκανα ξανά και ξανά την ίδια βλακεία, θεωρώντας ότι 'δεν μπορεί, θα τον πείσω, Μ την ομορφιά μου, με τις γνώσεις μου ,με το χιούμορ μου' @@. Όταν εξ αρχής κάποιος, Πριν καν σε φιλήσει που λένε, σου δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει μόνο ξεδωσει μαζί σου αν συμφωνήσεις, μην Ε θελοτυφλεις και μην αρχίζεις τα αχ δεν ξέρω τι θέλω.Στην έχει ανάψει ο τύπος, ΤΟ σκέφτεσαι και εγώ σου λέω απλά μην το κάνεις. Δεν γουστάρω ούτε εγώ δακρυσμένα γατιά και ασπρομαυρα ποδηλατα.
Κορίτσι μου καλό ο τύπος θέλει αποκλειστικά και μόνο σεξ στο έχει δηλώσει κιόλας. Για αυτό και κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις .Όποτε ξεμείνει σε θυμάται.Και αν σου πει για σχέση θα το κάνει μόνο και μόνο για να σε ρίξει.
Θέλεις σχέση με κάποιον που ούτε που τον έχεις δει από κοντά ποτέ σου, ούτε έχετε ανταλλάξει τα σώψυχά σας σε συζητήσεις, ξερω γω, επί σειρά μηνών, ώστε να έχεις μαγευτεί από το λέγειν του, τις ευαισθησίες του, τον πνευματικό του κόσμο. Θέλεις σχέση για τη σχέση! Μάλιστα. Πολύ πρωτότυπο. Πάρε σειρά πίσω από τις υπόλοιπες καταπιεσμένες κοπελίτσες που έχουν γαλουχηθεί ότι άν κάποιος τις επιλέξει "για σχέση" έχουν κάτι σημαντικό που τις καταξιώνει ως προσωπικότητες....(γιατί αλλιώς αναρωτιώνται "μα γιατί δεν με προτιμάει;")Θα πρέπει να αλλάξεις όσο πιο γρήγορα γίνεται μυαλά (που στα επέβαλλαν άλλοι, δεν τα βρήκες μόνη σου αυτά όλα) επειδή με τέτοιες αντιλήψεις ούτε σχέση της προκοπής θα συνάψεις ποτέ, ούτε καλό σεξ θα ευχαριστηθείς.
Γιατί πιστεύουν τα μικρά παιδιά στον Άγιο Βασίλη; :DΧρειάζεται γυναικείο κιμπούτς σκληρής εκπαίδευσης, ταχύρρυθμης, με στόχευση στο "οτιδήποτε γλυκανάλατο φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες", επειδή βλέπω ότι οι κοπέλες σκέπτονται τόσο πολύ ροζ που είναι επικίνδυνο για την σωματική και ψυχική τους υγεια!Κοπελιά, μη τυχόν και κάνεις κάτι μαζί του, θα μπαίνεις για μήνες μέσα και θα μας γράφεις δακρύβρεχτες αφιερώσεις του facebook με φόντο δακρυσμένες γάτες και ασπρόμαυρα ποδήλατα.
Σε μένα αναφέρεσαι;Οι απόψεις που επικρατούν όταν λείπω είναι ότι οι κοπέλες πρέπει να ψάξουν τα "καλά παιδιά" (R) και να πάψουν να ζαχαρώνουν τα κακά αγόρια; Ή καλώς τα λούζονται οι σουρλουλούδες αφού δίνουν το "λουλούδι" τους εδώ κι εκεί; Πού είμαστε, στη Μανίνα ή στο Μπλεκ; Δεν είναι περίεργο που ανακυκλώνονται οι ίδιες ερωτήσεις ενώ οι απαντήσεις έχουν υποτίθεται ήδη δωθεί πολλές φορές;
Scroll to top icon