ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2020 | 16:26

...

Για μια πενταετία ένιωθα απαίσια. Έκανα κάτι για το οποίο, αν και στην αρχή νόμιζα ότι είχα όλο το δίκιο με το μέρος μου, σταδιακά κατάλαβα ότι αδίκησα και πλήγωσα τον μοναδικό άνθρωπο που με αγάπησε πραγματικά. Αυτό με στοιχειώνει κάθε μέρα τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν έχω τολμήσει ποτέ να επικοινωνήσω μετά από αυτό που του έκανα και που του είπα. Να του πω και τι αλλωστε; Μέχρι που η τύχη μας έφερε στο ίδιο μέρος. Όταν τον είδα κοκκαλωσα. Όταν με είδε η πρώτη του αντίδραση είναι να φύγει. Τον κυνήγησα, τον έπιασα και του ζήτησα συγγνώμη. Δεν είπε λέξη πάρα μόνο ένα "πρέπει να φυγω". Φαινόταν τόσο πληγωμένος, ότι όλο αυτό τον έχει φθείρει και δεν το εχει ξεπεράσει. Νιώθω πραγματικά απαίσια. Πίστευα τουλάχιστον ότι μετά από τόσα χρόνια θα ήταν καλύτερα όμως ήταν σαν να μην πέρασε ούτε μία μέρα, το κακό που προκάλεσα είναι ακόμα εδώ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Έχει σημασία ΤΙ έκανες και ποια είναι (αν υπάρχουν εστω) τα δικά σου ελαφρυντικά. Θέλω να πω, γιατί κάποτε πίστευες τόσο μανιωδώς ότι έπρεπε να τον τιμωρησεις; Ποιος φταίει που εσύ είχες άλλες πληροφορίες; Τι τόσο κακο ΝΌΜΙΖΕΣ ότι έκανε αυτός και φρικαρες πριν 5 χρόνια; Όλα έχουν δύο όψεις, Θέλω να πω πριν αυτοσταυρωθεις προσπάθησε να είσαι πιο μετριοπαθής στις αντιδράσεις σου. Τη μια έφταιγε μόνο αυτός και του κατεστρεψες τη ζωη (σχεδόν αυτό λες) και τώρα φταις ολοκληρωτικά εσυ, να σε ρίξουμε στην πυρα. Πολύ ακραία όλα, αν θες δώσε more info
Μαλλον καταλαβε οτι αν δεν τον εβρισκες μπροστα σου δεν θα του ελεγες συγνωμη ποτε...Απο "τύχη" του την ειπες.Και συγνωμη γιατι δεν ζητησες συγνωμη πιο πριν? Φοβηθηκες μην πληγωθεις οπως πληγωσες αυτον?
Κατά βάθος,ένιωσες ικανοποίηση και άσε το παραμύθι.Εύχομαι αυτός ο άνθρωπος να είναι πραγματικά καλά,και το ότι σου φάνηκε πληγωμένος,να είναι στη φαντασία σου.
Scroll to top icon