ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2020 | 23:12

Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος..

Πριν δύο μήνες είδα στο όνειρο μου, μια πανέμορφη γυναίκα η οποία με κοιτούσε και χαμογελούσε γλυκά... Ξαφνικά το γέλιο της κόπηκε και με έπιασε από το λαιμό...Χθες το βράδυ είδα ένα σκύλο λυσσασμένο να τρέχει και να μου δαγκώνει το λαιμό...Συνδιασα αυτά τα δύο όνειρα και δεν έχω βγάλει κανένα συμπέρασμα... Μήπως μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος??
12
 
 
 
 
σχόλια
Η πανέμορφη γυναίκα ίσως συμβολίζει κάτι που αγαπάς και είσαι συναισθηματικά δεμένος και το πνιξιμο ίσως συμβολίζει την καταπίεση. Μπορεί επίσης η όλη φάση με την τύπισσα να συμβολίζει τον αιφνιδιασμό. Η φάση με τον σκύλο πιο πολύ μου κάνει κάτι σαν προδοσία, συγκεκριμένα φιλου. Κάτι σαν να σε πνίγει γενικότερα και ξέσπασε ξαφνικά. Αυτές οι ερμηνείες από μένα.
Εγώ τώρα τελευταία βλέπω στον ύπνο μου το εξής.Είναι καλοκαίρι. Ο κόσμος είναι έξω και κάνει ηλιοθεραπεία στις παραλίες. Η παραλία που είναι κοντά στο σπίτι μου είναι διαφορετική απο αυτή που είναι στην πραγματική ζωή. Πάω για σκάουτινκ. Ανακαλύπτω πολλές κυρίες που είναι απο πάνω είναι γυμνές σε διάφορα σημεία της παραλίας . Ενώ όποτε πηγαίνω δεν είναι σχεδόν καμία τώρα είναι πολλές. Χαρούμενος εγώ μένω να χαζεύω τα κάλλη.Αληθινά αυτό που έγραψα. Αυτά ονειρεύομαι τον τελευταίο καιρό. Δείγμα το πώς έχει στρεβλωθεί ο τρόπος με τον οποίο το μυαλό μου σκέφτεται.
Για τέτοιου τύπου ερωτήσεις να απευθυνθείς στον Κ.Χορταρέα. #not Γιατί ψάχνεις να βγάλεις κάποιο νόημα; Τα όνειρα δεν είναι τίποτα παρά μια αντανάκλαση του υποσυνειδήτου και δεν έχουν κανένα κρυφό παραφυσικό μήνυμα ή νόημα προς αποκωδικοποίηση.
Scroll to top icon