ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2020 | 08:05

Δεν τους αρέσει η σχολή μου

Ειμαι 19 στα 20 και σπουδάζω τουριστικά στο παπει. Οι δικοί μου όμως με έχουν ζαλίσει να πάω κάτι που έχει κυρος και ειναι "ακαδημαϊκό" όπως οι δύο ξαδέρφες μου, ψυχολογία κλπ. Μου έχουν κόψει τα χρηματα και τις εξοδους και πήγα να δουλεύω ημιαπασχόληση αλλά άρχισαν να τσιριζουν κάθε φορά που ερχόμουν σπίτι πως έτσι θα μείνω πίσω στη σχολή μου. Με πιεζουν να ξαναδώσω πανελληνιες, τους ειπα να κανω 10% μετα απο πολλη πιεση, αλλα ειπαν πως τα μορια θα ειναι ιδια και πως θελουν να μπορω να γραψω ψηλοτερα (15 εβγαλα). Το ψάχνω για εστία μήπως μπορούν να μου δώσουν και να την κάνω. Έχω μιλήσει σε ψυχολόγο και στη γραμματεία της σχολής μου και τους κάλεσαν να τους ενημερώσουν για το πρόγραμμα σπουδών και άρχισαν να λένε βλακείες και τους είπε η Γραμματεία ότι όλο αυτό είναι αρρωστημένο και ντρέπομαι που το λέω αλλά είναι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι υγιής κατάσταση. Δείχνει ότι δεν σέβονται τις επιλογές σου και όταν δεν κάνεις αυτό που θέλουν, σε τιμωρούν. Δεν το λες αγάπη, αλλιώς λέγεται. Συνέχισε τις σπουδές σου και διάβασε να τελειώσεις, όσο πιο γρήγορα μπορείς. Η οικονομική ανεξαρτησία είναι ο δρόμος για την ελευθερία σου.
Scroll to top icon