ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2020 | 15:23

Μοναξιά..

Μπορώ να πω ότι 2 χρόνια τώρα που είμαι μονη και ελεύθερη δεν με στενάχωρη καθόλου . Βγαίνοντας από μία τοξική σχέση που μόνο κακό μου έκανε πλέον εχω σκεφτεί τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία τα βλέπω πως καλύτερα μόνη παρά με κάποιον που κοιτάζει μόνο τον εαυτό του εξάλλου δεν θα είμαι για πάντα μόνη κάποια στιγμή θα έρθει κάποιος στην ζωή μου έχω ένα φίλο που έχει να κάνει σχέση 7 χρόνια δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους και εγώ πλέον κραταω μικρό καλάθι .. Δεν είναι εύκολο στης μέρες μας να κάνεις σχέση ή περισσότεροι θέλουν απλά να περνάνε καλά . ή ζωή είναι μικρή για να σκεφτεσε το καθε τι.. Και όσοι είστε μονοι σας ή μόνες εκεί έξω συγουρα υπάρχει κάποιος! να σκέφτεστε θετικά και να περνάτε καλά!
2
 
 
 
 
σχόλια
ΝΟΤ απλά νομίζω φοβάσαι εγώ είμαι άντρας και δεν το βλέπω όπως το είπες..είμαι μόνος 8 χρόνια αλλά έχει αρχίσει να μου λείπει το συναίσθημα κάποιες δεν ξέρετε τι θέλετε απλά μένετε με σαρκικά άτομα επειδή φοβάστε το καλύτερο.. έχετε συνηθίσει έτσι!!
Scroll to top icon