ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2020 | 18:31

τι γινεται

καλησπερα εργαζομαι σε μια εταιρια οπου ειμαι διοικητικη απο ΔΕ οποτε πηγαινω το πρωι κ λεω καλημερα ολοι μου λενε εκτος απο μια η οποια ουτε καν γυρναει να κοιταξει.να σημειωσω οτι εχει προβλημα με οσες ειναι απο ιεκ οπως εγω κ οχι απο πανεπηστημιο οχι οτι εχει κατι προσωπικα μαζι μου απλα δεν θελει να μιλαει προφανως με κατωτερου επιπεδου στελεχη .Με πειραζει λιγο ολο αυτο γιατι μιλαει σε ολους τους αλλους με χαμογελο εκτος απο εμενα επειδη δεν ειμαι πανεπηστημιακης εκπαιδευσης.Πως να το διαχειριστω αυτο?
6
 
 
 
 
σχόλια
Μην σου ρίχνει την αυτοπεποίθηση αυτό..Μερικές φορες - αν οχι τις περισσότερες- οι ΥΕ & η ΔΕ είναι πολυ ανώτεροι απ ολες τις αποψεις απο ενα ΑΕΙ ή ΤΕΙ...Μην ψαχνεις αποδοχή λοιπον.Σε ολα τα επαγγελματα υπάρχουν αυτα.Κανε τη δουλιτσα σουΛεγε καλημερα σε ολους και απλα αγνοησε την. Ουτε βλεμμα μη της ριχνεις.. Σαν να μην υπάρχει...Καλη τυχη!!
Το μόνο που έχω να σου πω είναι να συνεχίσεις να κάνεις ό,τι έκανες και μέχρι τώρα. Να είσαι ευγενική και τυπική με όλους στη δουλειά, ακόμα και με τη συγκεκριμένη κυρία, και να κοιτάς να κάνεις όσο καλύτερα μπορείς τη δουλειά σου και να μη δίνεις σημασία σ' αυτούς που σου αποσπούν την προσοχή και σου χαλάνε τη διάθεση. Είναι πολύ σημαντικό που έχεις δουλειά στη σημερινή εποχή της κρίσης. Αυτά περί πανεπιστημιακής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προσωπικά τα θεωρώ αστεία εν έτει 2020. Ανεξαρτήτως εκπαίδευσης υπάρχουν άτομα που είναι σωστά στη δουλειά τους και άλλα που δεν είναι. Φρόντισε, λοιπόν, να ανήκεις στην πρώτη κατηγορία. Επίσης, η κυρία αυτή μπορεί να μην έχει θέμα με κανέναν σας, απλώς να είναι πιο κλειστή σαν άνθρωπος, όχι τόσο επικοινωνιακή, να περνάει κάποιες δυσκολίες στην προσωπική της ζωή κ.λπ. Πολλά παίζουν, δεν είμαστε μέσα στο κεφάλι, στις σκέψεις των άλλων. Ελπίζω κάπως να σε βοήθησα. Καλή συνέχεια!
Scroll to top icon