ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2020 | 21:15

Αυτά τα ολίγα.

Είμαι μια τοξική, ξινή 18χρονη, με παλαιολιθικές αντιλήψεις και έναν δήθεν καθωσπρεπισμό. Βγάζω μια εντελώς ψεύτικη συμπεριφορά στον έξω κόσμο. Φαίνομαι τόσο ευγενική και γλυκιά. Ο πραγματικός μου εαυτός, ωστόσο γίνεται φανερός κάθε φορά που χαλαρώνω ή όποτε είμαι μαζί με την οικογένειά μου. Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι θα πεθάνω μόνη. Και ίσως, το γεγονός ότι αναφέρομαι σε αυτήν την εξομολόγηση σε πρώτο πρόσωπο, να φανερώνει και κάποιον βαθύ εγωκεντρισμό.
6
 
 
 
 
σχόλια
Προσπάθησε να βγαίνεις έξω να δεις άλλους χαρακτήρες , να κάνεις παρέες ...είσαι πολύ νέα , και ότι δε σου αρέσει το φτιάχνεις . Αν και το ψεύτικο κάποιος που είναι παρατηρητικός το καταλαβαίνει .
Το πρωτο ενικό ειναι για να αναφερόμαστε στον εαυτο μας (εγωιστες κ μη). Θα ηταν πιο νορμαλ να γραψεις σε τριτο ενικό ας πουμε? Προσωπικα οταν βλεπω εξομολόγηση σε τριτο ενικό (αναφερόμενη φυσικα στο ιδιο το ατομο που εξομολογείται) μου φαινεται σαν μια αποτυχημένη προσπαθεια συγγραφης αισθηματικου βιπερ. Κατα τα αλλα ο, τι λέει ο τρελός του χωριού.
αυτογνωσία το πρώτο βημα ................. ξεκινάς να διορθωνεις οτι ειναι άσχημο ................... οτι δε θες να σου κανουν δε κανεις .......... τα βρίσκεις με εσενα κι μετα κι με τους άλλους ...........
Scroll to top icon