ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2020 | 20:43

Σκέψεις...

Πιστεύω πως όταν κάποιος ''σε σκέφτεται'' και ''νιώθει'' πράγματα για σένα δεν εξαφανίζεται από προσώπου γης. Με το ghosting του επιβεβαιώνει ξεκάθαρα τις όποιες υποψίες που σου δημιούργησε ότι τόσο καιρό έπαιζε και ότι ήταν σκάρτος. Επίσης, αν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα θα σε κυνηγήσει και δεν θα σε αφήσει να φύγεις ότι εμπόδια και να υπάρχουν, διαφορετικά είναι δειλός. Δεν το αξίζεις όλο αυτό εσύ που νιώθεις πραγματικά συναισθήματα! Προχωράς! Σίγουρα εκεί έξω θα βρεθεί κάποιος που θα σε αγαπήσει αληθινά!
7
 
 
 
 
σχόλια
Εξαρτάται τι έχει γίνει. Συνήθως οι άνθρωποι εξαφανίζονται, όταν έχει γίνει κάτι σοβαρό. Μόνο αν μιλήσεις με τον άλλο, θα πάρεις εξηγήσεις. Αν φυσικά θέλει να σου δώσει. Εξαρτάται και από το χαρακτήρα του ανθρώπου βέβαια.
Όποιος θέλει κάποιον πραγματικά, θα κινήσει γη και ουρανό να τον βρει και να του μιλήσει. Αν έδινε ελπίδες και έγινε φάντασμα, τότε είναι ή δειλός, ή έπαιζε με τα συναισθήματα του άλλου, ή δεν ξέρει τι θέλει, ή ακόμα και να συμβαίνουν θέματα στη ζωή του. Δεν δικαιολογείται που έφυγε σαν τον κλέφτη. Οφείλει μια εξήγηση στον άλλον που χρειάζεται να λάβει. Το να νομίζει κάποιος πως αν αγαπάς κάποιον αληθινά τον αφήνεις να φύγει, είναι απλά μια ηλίθια δικαιολογία που προβάλλει στον εαυτό του για να δικαιολογήσει τη δική του δειλία.
Δίκιο έχεις. Όμως σκέψου ότι όσοι κάνουν ghosting, πολλές φορές τυχαίνει να έχουν μέσα τους άλυτα προβλήματα που τους εμποδίζουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις/φιλίες/σχέσεις τους στα ίσια. Η δειλία τους λοιπόν είναι προϊόν ψυχικής αδυναμίας και δεν θα έπρεπε να τους κρίνουμε πολύ σκληρά για αυτό.Ή τουλάχιστον έτσι προτιμώ να σκέφτομαι εγώ για το ghosting που έφαγα μετά από κολλητή φιλία χρόνων... Κρατάμε τις τελευταίες προτάσεις και προχωράμε μπροστά, προσέχοντας να μην πέφτουμε στις ίδιες παγίδες με τα φαντασματάκια ;-)
Scroll to top icon