ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2020 | 21:04

Κοινο ταμείο ζευγαριού

Ακρη δεν θα βρω αλλά θέλω γνώμες.. παντρεμένη με μωρο..αντρας σταθερη δουλειά.. Κ με πολυ μεγαλύτερο μισθό απο τον δικο μου..εχουμε κοινο ταμείο αλλά μονο εκείνος έχει τα λεφτά επειδή τα διαχειρίζεται καλυτέρα.. Εγω μονο αν του ζητήσω για να πάρω κατι μου δίνει αλλιώς δεν εχω πλέον δικα μου.. τσακωνόμαστε συχνά γι αυτο το θεμα επειδή νιώθω οτι με υποτιμαει κ με μειώνει. Τοσα χρονια ημουν ανεξάρτητη κ τώρα τον ρωταω για να αγοράσω το οτιδήποτε..εχω απελπιστεί σκέφτομαι κ για δεύτερη δουλειά μήπως κ κραταω κατι κ για εμένα..η αλλιως να τον χωρίσω. εχω απελπιστεί κ ψυχολογία κατω απο το μηδέν..Δεν είναι τρολ δυστυχώς είναι αλήθεια..
6
 
 
 
 
σχόλια
Λάθος, λάθπς, λάθος. Την επόμενη φορά που θα πληρωθείς, δώσε του ένα ποσό για τα κοινά έξοδα εφόσον αυτός τα διαχειρίζεται καλύτερα. Όχι όλο το μισθό σου και μετά να ζητιανεύεις από τα δικά σου χρήματα! Δεν το θεωρώ αξιοπρεπές.
Κοίτα έτσι όπως το βλέπω υπάρχουν 2 εκδοχές. Η πρώτη είναι ότι δεν σε εμπιστεύεται γιατί πιστεύει ότι θα σπαταλήσεις τα χρήματα ( ρούχα, κομμωτήριο, καλλυντικά κλπ). Η δεύτερη να ασκεί αυταρχικό έλεγχο , το οποίο δεν είναι καθόλου υγιές σωστό. Αν είναι η πρώτη προσπάθησε να του αποδείξεις ότι μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου. Αν είναι η δεύτερη, καλύτερα να του ζητήσεις να τα έχετε χωριστά και να μοιράζεστε κάποια έξοδα. (πχ. σουπερμάρκετ, νερό κλπ)
Κρατάει τα χρήματα γιατί σου λεει οτι τα διαχειρίζεται καλυτερα;; Λάθος αυτό. Καταρχας η νοικοκυρά του σπιτιού κανονιζει τα εξοδα. Εκείνη ξερει τι εχει στην κουζίνα της, της ελλείψεις, απ τα ρέστα βαζει στην ακρη για μια δυσκολη στιγμή. Λαθος αυτό διορθωσε το.Ακουνα ζητάς! Λαθος. Αυτα κόβονται απ την αρχή! Διορθωσε το
ρε φιλαρακι τι κανεις ??? ζητάς άδεια για να πάρεις τα δουλεμένα.................... απο ΕΣΕΝΑ λεφτα σου ??? τα δικα του ας τα κάψει !!!!!!!!!!!!!! τα δικά σου καμνει κουμάντο ???
Scroll to top icon