ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2020 | 00:39

Το παιδι με την μπαλα

Απο πολυ μικρος μου αρεσε το ποδοσφαιρο, δεν αντεχα αν μια μερα δεν επαιζα μπαλαΠηγαινα για προπονηση στην ομαδα που επαιζα και μετα πηγαινα και συνεχιζα μονος μου στο γηπεδο κοντα στο σπιτι μουΣτα 14 μεσα σε ενα χρονο εκανα 2 σοβαρα χειρουργεια στο γονατό μου.Τραβηξα πολλα.Οι γιατροι μας ειπαν να μην ξαναπαιξω.Ενα παιδι που απο το πρωι μεχρι το βραδυ ετρεχε επρεπε να συνηθησει οτι δεν θα ξανα κλωτσησει. Μην τα πολυλογώ σιγουρα ουτε ο πρωτος ειμαι ουτε ο τελευταιος και σιγουρα υπηρχαν πιο ταλαντουχοι απο εμένα αλλα το θεμα δεν ειναι το ταλεντο μου .Το θεμα ειναι οτι αγαπουσα το να παιζω μπαλα. Σημερα που γραφω 10 χρονια περασα χωρξς να παιξω ,,γυρισε ο αδερφος μου απο το γηπεδο που ειχε παει να παιξει με φιλους , και εχω στεναχωρηθει πολύ που δεν μπορω και εγω να το χαρω.Δεν το εγραψα για να περασω καποιο μηνυμα ουτε για να με λυπηθειτε(προς Θεού σιγα το προβλημα) , ουτε για να μου προτεινετε αλλες μορφες αθλησης.Απλα ηθελα να μοιραστω μαζι σας το ότι αγαπουσα και αγαπω πολυ το ποδοσφαιρο αλλά δεν το χορτασα και μου εμεινε απωθημενο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ήμουν κι εγώ πολύ καλή σε ένα σπάνιο άθλημα για τα ελληνικά δεδομένα ως πολύ μικρό παιδί και έπρεπε να το αφήσω λόγω υψηλού κόστους. Έχουν περάσει 25 χρόνια και ακόμη βλέπω αγώνες στην τηλεόραση και στεναχωριέμαι. Από την άλλη αυτό ήταν και θα είναι πάντα ένα κομμάτι του ποια ήμουν. Και κατ' επέκταση του ποια είμαι σήμερα.
Εγω δεν θα σου πω οτι λοιπαμαι. Ουτε να βρεις μια αλλη ασχολεια. Θα σου πω ομως οτι ολα γινονται για καποιο λογο. Οτι δεν ειναι τυχαιο αυτο που σου συνεβη. Μακαρι η αποχη σου απο το ποδοσφαιρο, να σε οδηγησει οντως σε κατι ομορφο. Καλη συνεχεια και καλη δυναμη!
Scroll to top icon