ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.2.2020 | 17:16

Με αφορμή μια άλλη εξομολόγηση

Θυμήθηκα κάτι που είχε γίνει σε μένα πριν κάνα χρόνο.Υπήρχε ένα φλερτ μεταξύ εμένα και με έναν άλλον. Στην αρχή όλα καλά αλλά μετά τσακωθηκαμε και κόψαμε επαφές. Δεν μιλούσαμε καθόλου για κάνα μήνα. Έτσι στα ξαφνικά, χωρίς να μεσολαβήσει τίποτα, μου στέλνει ότι του έλλειψα, ότι θέλει να τα βρούμε και ότι του αρέσω. Η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει, ένιωθα πράγματα για αυτόν και έτσι ήθελα να τα βρούμε. Επίσης τον πίστεψα. Ε λοιπόν ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ μου. Όλο αυτό το έκανε προσποιητά για να μου την φέρει. Γιατί ενώ μου είπε όλα αυτά και κανονίσαμε να βγούμε μετά από μια βδομάδα (γιατί τότε ήταν σε άλλη πόλη λόγω δουλειάς) όταν ήρθε η μέρα της εξόδου μας με αδειάζει λέγοντας μου "σιγά μην ξανάβγαινα μαζί σου". Ενώ όλη την προηγούμενη βδομάδα ήταν μες στα γλυκολογα. Κυριολεκτικά όταν είδα το μήνυμα του ήταν λες και μου έδωσε μπουνιά από εκεί που δεν το περίμενα. Όλη την μέρα πραγματικά ανακατευόταν το στομάχι μου. Ήθελα να ξερασω μόνο στην σκέψη του. Έκλαιγα και έμεινα όλη μέρα σπίτι κουλουριασμένη με μια κουβέρτα. Αισθανομουν να με πνίγει όλο αυτό που έκανε. Ήθελα να ξεσπάσω και δεν ήξερα πως. Ευτυχώς μετά από καποιες μέρες συνήλθα. Φυσικά πάλι με πονούσε όλο αυτό αλλά όχι στον ίδιο βαθμό.Επίσης από την μια ήμουν τόσο νευριασμένη και αγανακτισμένη που για κάποιες μέρες το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να τον πετύχω μπροστά μου και να τον βρίσω. Από την άλλη υπήρχαν και στιγμές που δεν ένιωθα νεύρα, αλλά ευχομουν να καταλάβει το λάθος του και να μου ζητήσει ένα συγνώμη (πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτέ)Εννοείται δεν ξαναμιλησα ποτέ ξανά μαζί του.. Διαγραφή για τα καλά από τη ζωή μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Η συμπεριφορά ενός ανθρώπου είναι αποκαλυπτική του δικού του επιπέδου, όχι της δικής σου αξίας. Θέλω να πω ότι φέρθηκε έτσι, επειδή είναι παμμεγιστος μαλακας, όχι επειδή εσύ δεν ήσουν αρκετά "καλή" για αυτόν ούτως ώστε να φερθεί σωστά.
Scroll to top icon