ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2020 | 13:45

Δουλειά 707

Πάμε πάλι γιατί δε βρίσκω την ερώτηση μου. Όταν είσαι σε μια δουλειά και ψάχνεις άλλη και φτιάχνεις βιογραφικό, είναι ασφαλές να γράφεις το που δουλεύεις έως σήμερα;; ή παίζει να πάρουν κανένα τηλέφωνο για συστάσεις και να δημιουργηθεί πρόβλημα και να μη σε πάρουν και στη νέα δουλειά; Κοινώς να χάσεις και τα αυγά και τα πασχάλια.
2
 
 
 
 
σχόλια
Φτιάξε ένα σοβαρό προφίλ στο LinkedIn και γράψε εύληπτα και με έμφαση στα δυνατότερα σημεία σου το βιογραφικό σου, με αναφορά στην τωρινή σου εργασία και με έμφαση στα καθήκοντά σου (ποιά είναι και τι έχεις καταφέρει εκεί). Θα φαίνεται ότι όντως δουλεύεις εκεί (υπάρχει δικτύωση των εργαζομένων μεταξύ τους) και δεν θα χρειάζεται κάποια "διασταύρωση" για την εμπειρία σου. Καλό βέβαια θα ήταν να φροντίζεις να μην υπάρχουν μελανά σημεία για την πορεία σου έτσι κι αλλιώς κι αν μπορείς να αποσπάσεις μαρτυρίες συναδέλφων για την καλή σας συνεργασία ως references εκεί, δημοσίως, ακόμα καλύτερα!
Scroll to top icon