ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2020 | 03:08

Δεν έχω χρήματα για κοπέλα

Έχω αρκετό καιρό να κάνω σχέση.Κοντεύω τα 25 και τα οικονομικά μου δεν είναι και τόσο καλά.Βλέπω καθημερινά ότι οι περισσοτέρες κοπέλες στην δική μου ηλικία πάνω κάτω,είναι περιποιημένες,καλοντυμένες κτλ χώρια που συνέχεια βγαίνουν έξω,πάνε ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό κτλ.Αυτοκίνητο ή μηχανή δεν έχω,κινούμαι με τα ΜΜΜ.Από όσο έχω καταλάβει τα κορίτσια δίνουν μεγάλη βάση στην εμφάνιση,τα λεφτά,τα υλικά κτλ και αν όχι όλες τότε σίγουρα οι περισσότερες.Υπάρχουν βέβαια και κάποιες που βολεύονται ακόμα και με μπίρα η καφέ στο παγκάκι και δεν τους νοίαζουν τα υπόλοιπα μπαράκια ξενυχτάδικα ταξίδια κτλ αλλά εμένα δεν μου αρέσει αυτό το στυλ συν ότι αυτές οι τύπισσες συνήθως δεν είναι τόσο εμφανίσιμες σαν τις άλλες και συνήθως έχουν και άλλα "κουσούρια",πολλές φορές σοβαρά.Στην συμπεριφορά τους,στις συνήθειές τους και όχι μόνο.Μιλάω πάντα με βάση αυτά που έχω ζήσει μέχρι στιγμής,δεν λέω ότι όλες είναι έτσι,για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις.Πιστεύω ότι στη σημερινή εποχή αν δεν έχεις λεφτά,προσεγμένη εμφάνιση,μέσο μεταφοράς κτλ δεν έχεις τύχη με κοπέλες που είναι ωραίες και αξίζουν.Ποιά είναι η δική σας άποψη;Είναι έτσι η μήπως κάτι δεν λέω καλά;
21
 
 
 
 
σχόλια
δε χρειαζετε να εισ φραγκατος για να βρεις αμορε .............................. για να βρεις μια σωστή ψυχή κοντά σου που θα σε εκτιμά................ όπως εισαι οχι για τα φραγκα κι για τα επιφανειακα ...........
"Πιστεύω ότι στη σημερινή εποχή αν δεν έχεις λεφτά,προσεγμένη εμφάνιση,μέσο μεταφοράς κτλ δεν έχεις τύχη με κοπέλες που είναι ωραίες και αξίζουν."Αξίζουν οι κοπέλες που θα σε θέλουν για το αμάξι σου, τα ακριβά σου ρούχα και τα ποτά που θα κερνάς;;; Ούτε για φτύσιμο φίλε μου! Κοίτα να δουλέψεις να φτιάξεις τη ζωή σου για εσένα πρώτα και όσο μπορείς για ένα καλύτερο μέλλον και βρες μία κοπέλα προσγειωμένη γιατί μετά η δική σου προσγείωση θα είναι απότομη.
Από την στιγμή που με βάση τις δικές σου εμπειρίες έχεις καταλήξει σε κάποιο μοντέλο, ακολούθα το. Λες ότι οι κοπέλες που σου αρέσουν θέλουν υλικά αγαθά: Τότε προσανατολίσου στο πώς θα είσαι ανεξάρτητος οικονομικά. Δεν χρειάζεται να σου αρέσουν όλα. Από κάποια που της αρέσουν τα παγκάκια, τα δασάκια, τα ΜΜΜ και το περπάτημα, και έχει ένα σωρό κουσούρια όπως όλοι, καλή τύχη :)
Είσαι αρκετά νέος ακόμα και είναι λογικό να μην έχεις ακόμα βρει την ισορροπία σου οικονομικά, αλλά σημασία έχει το να προσπαθείς. Όχι για να βγάζεις την κοπέλα σου για ποτό, που φυσικά ωραίο είναι και αυτό, αλλά γιατί όσο μεγαλώνουμε οι ανάγκες μας αλλάζουν.... Θα έβγαινα με κάποιον που δεν έχει καθόλου χρήματα και δεν θα είχα θέμα με το παγκάκι, αλλά θα ήθελα να δω προσπάθεια. Και δεν το λέω σεξιστικά γιατί και εγώ η ίδια καταβάλω προσπάθεια. Έχω απορρίψει άτομα που δεν δούλευαν και είχαν αρκετά χρήματα από τους γονείς τους γιατί με ξενέρωνε το ότι δεν δείχνουν να προσπαθούν να βγάλουν δικά τους και όταν γνώρισα την τωρινή μου σχέση τότε, δεν είχε καθόλου μα καθόλου άνεση.Αυτά που σου είπα, αν ψάχνεις κάτι πιο εφήμερο σαφώς και δεν ισχύουν. Απλά σου έγραψα ώστε να δεις πως πάνω κάτω θα μπορούσε να σε αξιολογήσει μια γυναίκα.
Πολλά τα τσουβαλάκια που μαζεύτηκαν σε λίγες αράδες. Πολλά και τα καμένα εγκεφαλικά κύτταρα (κυρίως τα δικά μου).Μεγάλο και το σοκ να μαθαίνεις, έτσι ξαφνικά, ένα χειμωνιάτικο πρωινό του Φλεβάρη, ότι έχεις πολυεπίπεδα "κουσούρια". Πόσα χτυπήματα ν' αντέξω πια, ζωή!
Μάιστα. Δηλαδή εσύ λες ότι δεν έχεις είσαι ωραίος αλλά θες ωραία κοπέλα. Επίσης ότι δεν έχεις χρήματα να βγεις, αλλά δεν σου αρέσει το στυλ της κοπέλας που κάθεται στο παγκάκι με την μπύρα. Παιδιά κλείστε λίγο το instagram και συνέλθετε να πούμε. Που μου θέλετε και γκόμενες α λα Καρντάσιαν όλοι. Αυτές που έχουν τα χρήματα για να προσέξουν την εμφάνισή τους και πάνε ταξίδια σε αυτή την ηλικία, μπορεί να τους τα δίνουν οι γονείς τους τα χρήματα παρεπιπτόντως. Ξέρετε ζούμε σε κοινωνία με μεγάλη ανισοκατανομή πλούτου. Αυτό δεν έχει να κάνει με το θέμα του έρωτα (αν όντως μιλάμε για έρωτα και όχι κάτι άλλο). Χωνέψτε την πραγματικότητα και κοιτάξτε να γίνετε ανταγωνιστικοί σε άλλα πράγματα όπως εκπαίδευση, μόρφωση, συμπεριφορά.
Όχι, δεν μας λέει κάτι για το αν είναι ωραίος ή όχι, ούτε θέτει κάτι άλλο ως προϋπόθεση για να βρει ωραίες κοπέλες που αξίζουν πέρα από τα χρήματα. Ο άντρας μπορεί να είναι άσχημος αλλά όχι να παίρνει ΜΜΜ και γενικά να είναι μπασκλασαρία.
"Υπάρχουν βέβαια και κάποιες που βολεύονται ακόμα και με μπίρα η καφέ στο παγκάκι και δεν τους νοίαζουν τα υπόλοιπα μπαράκια ξενυχτάδικα ταξίδια κτλ αλλά εμένα δεν μου αρέσει αυτό το στυλ συν ότι αυτές οι τύπισσες συνήθως δεν είναι τόσο εμφανίσιμες σαν τις άλλες και συνήθως έχουν και άλλα "κουσούρια",πολλές φορές σοβαρά."Το πιο αισχρό κομματι μιας αισχρης εξομολογησης. Λυπαμαι για τις αποψεις σου.
Ακόμη μια φυτιλιάρικη εξομολόγηση, που ισχυρίζεται ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία και στον περίγυρο φιλικό, γνωστών και σοσιαλμιντικών τ@@ εξομολογούμεν@@ ζουν ζωή χαρισάμενη από χορηγούς. Δεν υπάρχει καν ως νύξη το γεγονός ότι δουλεύουν οι ίδιες και τα προσφέρουν στον εαυτό τους.Θα μπορούσα να πω πολλά περισσότερα, όμως θα το κλείσω με την προτροπή να πας να... κάνεις παρέα λίγο με τον 23χρονο πληγωμένο tinderόπληκτο και τ@ν επίδοξ@ εξομολογοσυγγραφέα.
Δεν - τόσο-κακό να έχεις θεματάκια, αλλά να κρίνεις αφ'υψηλου, είναι κάπως. Κλωτσάει, είναι καλός λόγος απόρριψης, πώς το λένε; Όπως ελεγε και η Καγια(μετά σου λένε ότι δεν είναι επιμορφωτική η TV) δεν έχεις αντίληψη, αν όχι για τη μόδα και τις φωτογραφίσεις, για τους ανθρώπους σίγουρα.
Scroll to top icon