ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2020 | 01:31

τιτλος

Γιατί ρε παιδια να είναι τόσο δύσκολο να μιλήσεις σε μια κοπέλα;Ιδίως για εμενα που είμαι ντροπαλός και συνεσταλμένος.Μου φαίνεται βουνό να εκρασω τα συναισθηματα σε κάποια.Εχω παρατήρηση άλλους τους οποίους τους βγαίνει με μια φυσικότητα και είναι χαλαροι σε συζητήσεις.Δυστηχως δε πρόκειται αποτι φαίνεται να φτάσω στο επίπεδο τους.Αν έχεις αδύναμη προσωπικοτητα δε προχωράς στη ζωή σου.Απλα παρατηρεις τη ζωη των αλλων η οποια είναι ρευστη και από την άλλη βλέπεις τη δικη σου τη στασιμη και μελαγχολείς και βυθίζεσαι ακόμα περισσότερο.Για να έχεις κοπέλα πρέπει να υπάρχουν κάποιες προϋπόθεσης τις οποιες για κοποιους είναι άπιαστο όνειρο.Αν έχει κάποιος να παραθέσει κάποιο σχόλιο το οποιο μπορεί να βοηθήσει ή έστω να δώσει ένα σημάδι αισιοδοξίας και ότι υπάρχει μια διεξοδος ας το γράψει.
5
 
 
 
 
σχόλια
Βγες από την σκέψη της πιθανής αποτυχίας και απόρριψης, να είσαι ευχάριστος, να είσαι ο εαυτός σου και τόλμα. Μίλα και εκφράσου φυσικά και αβίαστα. Και να σε απορρίψει μία κοπέλα δεν χάθηκε ο κόσμος.Πρόσεχε όμως..μην πάρεις σβάρνα όλες τις κοπέλες τις ίδιας παρέας για παράδειγμα γιατί εκεί θα γίνεις ρόμπα. Να ξέρεις ότι όσο το δουλεύεις το πράγμα στην πράξη και όχι στο μυαλό σου, τόσο θα γίνεσαι καλύτερος. Όσο δεν τολμάς θα μένεις στάσιμος και απογοητευμένος χωρίς καν προσπάθεια...
Φιλαράκι διακρίνω πολλή μιζέρια. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αρέσει να κάνει παρέα ή σχέση με μίζερα άτομα. Άλλαξε το αυτό και θα είσαι κομπλέ. Αν δεν ρισκάρεις κιόλας και δεν φας τα μούτρα σου, μην περιμένεις και πολλά.
Δεν εκφράζεις τα συναισθήματα σου στον άλλο αν θες να τον προσεγγίσεις.Ακούγεται πολύ περίεργο και creepy.Σταματάς να σκέφτεσαι τι θες να πεις ή πώς θα το πεις και απλά μιλάς.Σαν να μιλάς σε γνωστό ή φίλο και τα υπόλοιπα θα έρθουν.
Αντιμετωπίζεις τις ανθρώπινες σχέσεις ως υποβολή αιτήματος σε δημόσια υπηρεσία για το οποίο πρέπει να συντρέχουν ορισμένες ''προϋποθέσεις'' ώστε να γίνει αποδεκτό. Ξέρεις όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν δεις καθαρά και χωρίς αρνητική προκατάληψη για τον εαυτό σου, θα δεις ότι μπορείς να είσαι αποδεκτός για αυτό που είσαι. Και κάτι ακόμη: δεν ''επιλέγεσαι'' απλά, η ''επιλογή'' είναι αμφίπλευρη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon