ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2020 | 18:56

κλαίω ΚΑΘΕ μέρα

Δεν θέλω να πηγαίνω σχολείο αλήθεια δεν μπορώ άλλο. Δεν έχω καθόλου φίλους και ούτε θέλω να βρω δεν με νοιάζουν απλά δεν θέλω να πηγαίνω για 7 ώρες κάθε μέρα σε αυτό το μέρος. Δεν είμαι τεμπέλης θέλω να γίνω μαθηματικός για αυτό εξάλλου δεν το έχω παρατήσει. Απλώς αισθάνομαι πως δεν κολλάω με κανέναν δεν με ενδιαφέρει τίποτα και είναι ανούσιο να πηγαίνω γιατί απλά ξαπλώνω στο θρανίο μου και δεν κάνω τίποτα μετά έρχομαι στο σπίτι μου και κλαίω και αυτό συμβαίνει κάθε μέρα. Είναι δύσκολο να ξυπνάς και να προχωράς όταν έχεις μια τρύπα μέσα σου και σκοτάδι στο μυαλό σου. Δεν ξέρω πως θα αντέξω για άλλους 4 μήνες δεν ξέρω τι να κάνω με αυτήν την κατάσταση
4
 
 
 
 
σχόλια
Τι έχει συμβεί και σε οδήγησε εκεί; Περίεργο να μην είσαι τεμπέλης, να θες να γίνεις μαθηματικός και να μην έχεις ενδιαφέρον τουλάχιστον για τα μαθήματα αλλά αντιθέτως να ξαπλώνεις στο θρανίο και να μην κάνεις τίποτα. Επίσης σε ολόκληρο σχολείο δεν κολλάς με κανέναν; Γιατί, τι σε μπλοκάρει; Περίοδοι σωματικής και ψυχικής κούρασης λογικό να υπάρχουν αλλά δες και τι άλλο μπορεί να φταίει..
Σε καταλαβαίνω και εγώ έτσι ακριβώς είμαι στο σχολείο! Είσαι περισσότερο ξεκούραστος ψυχικά έτσι. Υπομονή να κάνουμε και να είμαστε συγκεντρώμενοι στους στόχους μας.
Φίλε, δεν ξέρω αν το συνειδητοποιείς αλλά έχεις ήδη αντέξει τόσα, μένει ένα ελάχιστο διάστημα πια! Ξέρω πολύ καλά το συναίσθημα, νόμιζα ότι θα τρελαινόμουν πριν τελειώσω το σχολείο, περνούσα άσχημες στιγμές, αλλά μάντεψε: Κάποτε τελειώνει και αρχίζεις να ζεις, πηγαίνοντας προς το φως και αφήνοντας το σκοτάδι και όλες τις ασχήμιες πίσω...Το 'χεις, κουράγιο και κάθε καλή τύχη σου εύχομαι! :)
Scroll to top icon