ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2020 | 21:43

.

Είμαστε χωρισμένοι ουσιαστικά αλλά ζούμε στο ίδιο σπίτι. Χθες μου τραβηξε τα μαλλιά κ με πέταξε με την τσάντα το μπουφαν κ τα παπούτσια μου έξω από την πόρτα. Το σπίτι δεν είναι κανενός, το νοικιάζουμε. Τι μπορώ να κανω νομικά; Έχει δικαίωμα να με πεταξει εξω;Είμαι χάλια.
9
 
 
 
 
σχόλια
Ποιοι σε κατάντησαν έτσι;πως έφτασες σε τέτοια σημεία;να μην εχεις στοιχειώδη αυτοσεβασμό;που στα κομμάτια είσαι εσύ σε όλο αυτό;πως τα ανέχτηκες όλα αυτά.εγω είχα απαιτήσεις από σένα ως γυναίκα.αηδιες αυτά που υπονοεις αν έχουν γίνει είσαι πολύ άξιος της μοιρας σου.εγω δεν μπορώ να σε περιθαλψω πια όσο και αν ξέρω ότι αξίζε κάποτε ένας άνθρωπος σαν και εσένα να έχει αγάπη .πριν χάσεις τον αυτοσεβασμό σου .σιωπή και ψυχικός πόνος.
Παιδιά δεν είναι τόσο εύκολο να αποδείξει βιαιοπραγία επειδή της τράβηξε τα μαλλιά και της πέταξε την τσαντα... Ούτε καν μάρτυρας υπάρχει.
Evanescence η αστυνομία δε θα έρθει αν αναφέρεις στο τηλ. ότι "το αγόρι μου μου τράβηξε τα μαλλιά". Αν πει ψέματα ότι την χτύπησε και υπήρξε ξυλοδαρμός (δεν υπήρξε ξυλοδαρμός τραβάω τα μαλλιά # τρωω ξύλο) μετά θα έχει πρόβλημα. Η Αστυνομία έχει πολλά σοβαρά περιστατικά κάθε μέρα, δεν μπορεί να ασχοληθεί με τον καθένα που παίρνει τηλέφωνο κι εξιστορεί διάφορα. Καπου να καταλαβαίνουμε και τις διαφορές.
Ποιο όνομα αναγράφεται στο συμβόλαιο ενοικίασης;Ποιος έχει επαφή με τον εκμισθωτή;Με ποιον τρόπο πληρώνεται το ενοίκιο, στο χέρι ή με κατάθεση στην τράπεζα; Έτσι όπως τα γράφεις τι να σου πούμε...
Scroll to top icon