ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2020 | 22:55

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ...

..για όλες εμάς που γοητευτήκαμε από το φλερτ σας ,σας καψουρετήκαμε και εν τέλει...δε κάνατε ποτέ κίνηση . Το να δίνετε δικαίωμα στον άνθρωπο που έχετε απέναντι σας να πιστεύει ότι τον γουστάρετε ενώ δεν έχετε σκοπό να κάνετε κάτι..είναι καινούρια μόδια ;;;;
7
 
 
 
 
σχόλια
Έτσι ακριβώς. Να φοβάσαι να χαμογελάσεις στον άλλο ή να τον χαιρετήσεις λίγο πιο εγκάρδια μη τυχόν και το παρεξηγήσει.Μου έχει συμβεί πρόσφατα κάτι ανάλογο και ακόμη με ενοχλεί το γεγονός. Κάποιοι αντιλαμβάνονται και ερμηνευουν τελείωςδιαφορετικά μια χειρονομία. Στην τελική μπαίνω σε σκέψεις κατά πόσο θα πρέπει να είμαι και στο ελάχιστο φιλική όταν δεν με ενδιαφέρει ερωτικά ο άλλος.
Με τόση ανασφάλεια που υπάρχει σήμερα. Ναι είναι συχνό φαινόμενο. Βλέπεις κούκλες και κουκλους που αντί να βρουν έναν άνθρωπο νορμάλ να κάνουν σχέση, έχουν σαν χόμπυ να να κάνουν τους άλλους να νιώθουν άσχημα μόνο και μόνο για να αποδείξουν στον εαυτό τους ότι μετράνε. Είμαι έξω φτερών!
Αυτή είναι μία συμπεριφορά προεχόντως των γυναικών, παίζουν απλά για να παίξουν και να πάρουν επιβεβαίωση. Και με αυτό τον τρόπο σε ωθούν να μην ασχοληθείς με καμία διότι θεωρείς πως δε φλερτάρει αλλά απλά παίζει.
Scroll to top icon