ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.2.2020 | 22:08

ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΩ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ

Καλησπέρα σας! 'Εχω πάθει πλάκα αγαπητοί μου! ! ! Με τον εαυτό μου αλλά και έναν τύπο που έχω δει μία φορά στη ζωή μου! Και δεν είμαι κ πιτσιρίκα...να πεις επιτρέπεται το κόλλημα...(αουτς!) Λοιπόν πάω σε συνέντευξη μήηηνες πριν. Φεύγω με ασανσέρ. Χαμένη στις σκέψεις μου, προβληματισμένη για τη δουλειά...ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και βλέπω μία μορφή εμπρός μου, μία υπέροχη αύρα μία ευγενική αρσενική φωνή-υπέροχη φιγούρα- να με καλημερίζει! Εμένα, μία άγνωστη! (η εταιρεία είχε καμιά 25αρια άτομα άνετα..) Τι ευγενικός! Φαινόταν να τον εξέπληξα ευχάριστα! Γοητευτικότατος (δε θυμάμαι πολλά, γιατί από τρακ δεν τον κοίταξα και κατάματα- ο ήλιος λάμπει βλέπεις και μου πέφτει too much! ) Και σαν κλασική μυξοπαρθένα κοίταξα κάτω, ψέλλισα ''Καλημέρα'' μέσα από τα δόντια μου - ετεροχρονισμένα- και εκτινάχτηκα με το συνηθισμένο γρήγορο βήμα μου και βγήκα από το κτίριο! (καπνός) Ναι οκ θα πείτε συνηθισμένο γεγονός get over it! Αμ δε! Αφενός γιατί μου συμβαίνουν σπάνια αυτά τα σκηνικά (φλερτ ή έστω αναπάντεχες καλημέρες από γοητευτικότατους άντρες!) αφετέρου γιατί έχω καλό αισθητήριο (αν ξεχωρίσω κάποιον σπάνια είναι άκυρη περίπτωση ατόμου)...Εμπειρία ένστικτο, σας λέω φίλοι μου ήταν ξεχωριστό! Το λοιπόν! Θέλω να τον ξαναβρώ! Any ideas??? Οκ σκάναρα την εταιρεία στο γνωστό επαγγελματικό δίκτυο, καιρό μετά τον βρήκα (99,9 είναι αυτός) έχω όνομα, κινητό, viber, εμαιηλ, διεύθυνση εργασίας (προφανώς) και μάλλον περιοχή που μένει (όχι όμως facebook ή instagram!) ! ! ! Τι κάνω??? Το να του στείλω και να του πω ''έχεις υπέροχη αύρα και απίθανη φωνή και θέλω να σε ξαναδώ'' είναι creepy, άκυρο και θα σκεφτεί οτι είμαι τρελή stalker ή φάρσα.... σωστά??? Οι 35χρονοι άντρες τι λένε ? Καταρχήν σίγουρα δε θα με θυμάται... Τη δουλειά δεν την πήρα διότι εγώ δεν επέλεξα να συμμετάσχω στο 2ο γύρο (ναι το ξέρω..) και δεν μπορώ εύκολα να πάρω τηλ να πω τι? Να ξαναπεράσω για κάποια άλλη θέση συνέντευξη?? Εκείνο τον καιρό ήμουν τόσο χάλια από ένα χωρισμό που παρόλο που μου έκανε εντύπωση δεν σκέφτηκα καν να ξαναπάω μόνο και μόνο μήπως τον δω. Άσε που θα έπρεπε να προχωρήσω με τη δουλειά και σε εκείνη τη φάση δεν το ήθελα. Τι μπορώ να κάνω? Γνωστούς από πανεπιστήμιο δεν έχουμε καθότι περάσαμε σε άλλη πόλη (στην ίδια σχολή όμως..με 1 χρόνο διαφορά) Αν έχετε δημιουργικές ιδέες, σας παρακαλώ, μοιραστείτε τις μπας και μου γίνει το χατήρι! Καλό σας βράδυ (αχ αυτή η άνοιξη!), Αύρα.
8
 
 
 
 
σχόλια
Δεν εχω ατακες πεσιματος.Εαν μου αρεσει μια γυναικα απλα την προσεγγιζω, με νορμαλ, ανθρωπινο και οργανικο τροπο. Και απλα εξοικειωνομαι μαζι της και σκαναρω εαν την ελκυω και εγω.Αυτα οταν μου αρεσει καποια.Τωρα παιζει να μου αρεσει μια κοπελα αλλα να με προσεγγισει αυτη πρωτη, και να παει πιο γρηγορα τους ρυθμους η ιδια.Και γενικα αναλογα την χημεια.Αυτο που σου περιγραφω, η διαδικασια αυτη, μπορει να ειναι απο 1 μηνα μεχρι και 4 ωρες.Αναλογα την φαση παντα.Δεν εχω βιβλιαρακι με ατακες που πεταω.
Πας οταν σχολαει και τον συναντάς. Του μιλάς. Αν σε θυμηθεί συνεχίζεις να μιλάς. Αν οχι το κοβεις. Να σε ρωτησω κατι? (Ζητάς τσιγάρο) Ναι απαντάει. Σου βρίσκεται ένα τσιγάρο; Με σένα δίπλα μου δεν ξέρω πως θα βγάλω τη βραδιά με ένα πακέτο μόνο.
Η εξομολόγηση βγάζει περισσότερο μια αύρα απελπισίας να βρεις άντρα παρά ενθουσιασμό. Αλίμονο, αν σε κάθε άγνωστο ή άγνωστη που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον για λίγα δευτερόλεπτα, στέλνουμε ερωτικά μηνύματα. Άσε δε που ο άνθρωπος που μπορεί να έχει σχέση και να του δημιουργήσεις πρόβλημα.
Scroll to top icon