ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2020 | 09:45

Ελπίζω να μην είναι αργά για μένα..

Τριάντα παρά κάτι, τίποτα δεν έχει μπει σε τάξη στη ζωή μου. Το μόνο που μου δίνει χαρά είναι που ξεκίνησα εθελοντισμό και βοηθάω άτομα με ψυχικές ασθένειες. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω παρέα ή να γίνω φίλη μαζί τους. Δεν μας το επιτρέπει ο φορέας. Αλλά παίρνω πολλή δύναμη από τη συναναστροφή μου με εκείνους. Λέω, άντε μη στεναχωριέσαι για τίποτα μπορείς να παλέψεις. Μη φοβάσαι. Πόσο σημαντικό είναι να βρούμε πράγματα , ασχολίες ή ανθρώπους να μας γεμίζουν. Πόσο δύσκολο..
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν με νοιάζει πόσο είναι ο άλλος.Οσοι πετυχανε σε αυτο που αγαπανε δεν ακουγαν τους αλλους.Και οταν λεω πετυχανε δεν εννοω τα νουμερα.Αλλα το αισθημα της ικανοποιησης πως‘‘ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ’‘Να ακολουθειτε τα ονειρα σας, καντε το λοιπόν. Μην ακουτε καποιον που θελει να σας κρινει αρνητικα χωρις να εχει να σας πει κατι για να σας κανει καλυτερους.Να κρατατε μονο τα σχολια τα οποια θελουν να σας διορθωσουν για να σας βοηθησουν να γινετε καλυτεροι και οχι απλα να σας θαψουν.Παιδια να ειστε παντα η καλυτερη πλευρα του εαυτου σας και να μην ακουτε κανεναν.Θα ειναι δυσκολο και προφανως θα υπαρχουν στιγμες που δεν θα μπορειτε να ειστε καλοι.Φροντιστε ομως οι στιγμες που βγαινετε εκτος οριων να ειναι λιγοτερες απο αυτες που επικρατει η λογικη.Να ειστε ο εαυτος σας χωρις να ριχνετε τον αλλον.Ο κοσμος θα είναι πολυ καλυτερος.
29 άτομα με ψυχικές ασθένειες αισθάνονται ότι πήρε νόημα η ύπαρξή τους και μόνο που αντλείς εσύ δύναμη από τη συναναστροφη μαζί τους.Είσαι η επιτομή της κομψότητας. (Αλήθεια... Πόσο δύσκολο.)
Scroll to top icon