ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2020 | 11:01

Πονάω

Τόσο πολύ. Μετά από 6 χρόνια, με άφησε έτσι απλά, τα διέγραψε όλα τόσο εύκολα.. Δεν αντέχω παιδιά.. Μου λείπει, υποφέρω.. Πώς θα προχωρήσω τώρα; πώς θα παω παρακάτω; δεν μπορώ, αλήθεια..
6
 
 
 
 
σχόλια
Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις μακροχρόνιες, το τέλος για τον ένα από τους δύο συνήθως έχει επέλθει πολύ νωρίτερα πριν την επισημοποίησή του, και απλά περιμένει μία ευκαιρία/ αφορμή για να φύγει. Όλα περνάνε και ο χρόνος τα θεραπεύει.Καλή δύναμη.
Ο χρόνος δε γιατρεύει πια.Θυμίζει πως όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο πολύ απομακρύνεσαι.Πως οι πληγές που σου άνοιξε ξεθωριάζουν, μα εξαπλώνονται σε όλο σου το σώμα.Σε νιωθω.Απλα παρε το χρονο σου .Τώρα πάρε άλλη μια ανάσα και άσε την ελπιδα να σε κατακλυσει. Οσο και αν ποναει. Θα τα καταφερεις!Είσαι ζωντανή.
Ειναι μαλ@κ@ς ...δεν δείχνει λογικό τύπο να παρατήσει μετά από έξι χρόνια.. διαγράφοντας τα όλα .μάλλον είχε παράλληλη κατάσταση.επιστρεφω..ειναι μαλ@κ@ς..
γιατί τέτοιος ρατσισμός με τους μ@λ@κες (γιατί βάζουμε παπάκια είπαμε;).Γενικά γιατί τέτοιο ταμπού με τον αυνανισμό, εσείς δεν αυνανίζεστε κυρία μου; Ως πότε θα στρουθοκαμηλίζουμε, και κυρίως για πιο λόγο; Ελευθερία στους απανταχού μαλάκες.
Scroll to top icon